sjuka än...

Känns som att vi aldrig ska bli bra! Eller jo Theo börjar bli lite bättre. Tack och lov för det!! Själv så blir jag bara sämre... Spydde inatt pga allt slem som jag hostar upp, sen så börjar jag få feber med... :/ Men men man kan ju inte vara frisk alltid.. Även om man önskade det :P Ja imon blir det ingen skolan för mig får la vara hemma och vila mig och ta hand om Theo lilla (:

Mina syskon. Jag är den minsta

Kommentarer
Postat av: lovisa

Hej har du en bra dag?:)



Nu kan du ta chansen att vinna veckans bloggintervju, där jag ställer frågor om dig och publcerar detta på bloggen; http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/veckans-bloggintervju.html#comment



Du kan även ta chans att vinna en valfri vara ex; badmode,jackor,skor,plånböcker,wctjackor och mkt mer från märken som ed hardy, converse, dior,mm,

anmäl dig här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfri-vara.html#comment

2011-05-12 @ 14:43:46
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Caroline =)

Hehe ja gör det :) Omg, hoppas verkligen att ni blir pigga inför helgen :) Kram <3

2011-05-12 @ 20:23:24
URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Postat av: Sabina - Ung förälder och gravid igen

SV; Jamen eller hur!

Nu med andra funderade jag dock över en abort men insåg rätt snabbt att jag aldrig skulle klara det. Funderade då istället på att adoptera bort det, och ha bra kontakt med familjen som "fick" barnet såattsäga. Var väldigt inne på det ett tag men sedan gick det över till att jag vill behålla det ändå :)

2011-05-13 @ 13:57:56
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

sv: Aw tack! :D

2011-05-13 @ 15:30:55
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Sabina

SV; Jamen precis! Många säger att det är väldigt jobbigt att adoptera bort ett barn men jag tror faktiskt jag skulle ha lättare att göra det än att göra en abort då jag faktiskt tycker att alla barn har rätt till liv - även om föräldrarna i fråga kanske inte kan ta det klivet utan låter andra som inte kan få barn själva göra det :;)

2011-05-15 @ 13:37:32
URL: http://saabiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0