Ett tag sen ..

Jaha jag jobbar och jobbar men gud var kul det är!! :D Att jobba med barn är faktiskt rikigt kul man får göra så himla mycket :) Har jobbat i två veckor nu och har en vecka kvar :( Fruktansvärt tråkigt får jag säga vad ska jag göra nu!!? Jo visst umgås med min underbara son! :D
Sen har jag fått reda på varför folk inte vill umgås med mig och det är för att jag har barn... :S Tycker det är fruktansvärt dåligt isf det finns fan inte ord till det!! :@ ÅÅH blir så jävla besviken och ledsen!! Trodde verkligen att vänner var något att ha men tydligen inte... Men men ikväll ska jag faktiskt umgås med mina två barndoms vänner md god mat och massa skit snacka kommer bli kul!! :)

Nu är det inte långt kvar till w&w heller!!!! :'D


Sommarlov

Skulle egentligen varit på "skolavslutningen" just nu. Men jag har sån hosta o sen känner jag inte riktigt att jag behöver vara med där.. Ska ju gå på samma skola efter sommaren med. Theo är på dagis. Hoppas inte dom ringer idag igen och säger att vi behöver hämta han som vi fick göra i Torsdag då han hade spytt :( Men det gick ju över lika fort igen! :D Jag har precis ringt till mitt "jobb" och kollat lite på tider som ja ska jobba och sånt, ååh jag måste säga GUD vad trevlig hon var som jag pratade med! NU längtar jag något enormt efter att få åka dit och börja jobba hihi! :D Men första dagen som jag ska jobba är jag ledig... Inga pengar där men det gör mig inget!
I Söndags var det bal, jag var inte och tittade pga att det var sånt dåligt väder. Men jag har sett bilder och ja... Förlåt men asså jag kan inte riktigt kalla det bal kläningar som vissa hade!! Det såg ut som en som dom köpt på typ HM... Men men vi alla har ju olika smaker.. Vissa hade jätte fina :)
Ska åka och klippa mig idag med! Det ska bli skönt att få fixat till håret! Det var ett tag sen nu ^^

Sjuk...

Jaha då är det nu jag som har blivit sjuk då... Lunginflammation har jag då råkt ut för... Kan ju säga att det är väldigt kämpigt att ta hand om ett barn under tiden men har det :O Men som tur är så har jag en snäll familj som hjälper mig så gott det kan (=
Lite tråkigt att jag inte orkar med att göra något med Theo :( Men idag tog vi ut gräsklipparen och klippte gräset det tyckte han var jätte skoj! :D Imon ska vi upp tidigt då Theo ska till dagis.. Själv ska jag då vara hemma ingen skola för mig :( Men jag tänkte faktiskt plantera morötter , lite sent kanske men det kan gå ändå! :D Mums så gott! Potatisen väcker så jag vet inte vad! Ska försöka att ta kort och lägga upp någon dag! :)


RSS 2.0