Nära till 1 år + jul...

Nu är det inte långt kvar tills Theo fyller 1 år. Så det är mycket som ska hinnas fixa... Har köpt två presenter till han har dock inte hunnit mer... Skolan tar ganska mycket tid ändå... Men nu håller jag iaf på att fixa 4 julklappar igenom datan så det är inte så svårt men lite kronligt! Men snart klar med dom iaf :) Nästa vecka så ska Theo till tandläkaren för första gången, så det ska bli spännande att se hur det ska gå hihi!
Skulle även varit i skolan nu, men när jag vaknade så var det storm ute så kunde ej köra moppe i det...
Nu har mina jul blommar slått ut iaf en av lökarna är klara! :) Så otroligt fina är dom! :)
Nu vill jag att snön ska komma! Vill inte ha mer blåst och regn vill ha sol och snö! :D
Ne nu ska jag nog städa och kanske baka en kladdkaka! :D


Ingen skola hela vecka 47.

Jaha förlåt att jag INTE hinner blogga så mycket... Men har mycket med skolan och så har jag gjort lite annat med. Har haft ont i min mage nu... Så blir att kolla upp det, en läkare sa att ja måste kolla upp det så fort som möjligt. Men fan jag är sån som skiter i sånt! Visst det är jätte viktigt! Allt kan ju fan hända! Sökte på det o då kom det upp att det kan vara cancer!? Men jag tror INTE det stämmer för 5 öre!!! Men vecka 47 ska jag inte vara i skolan eller ja ingen i min klass ska de, för vi ska ut på praktik i en vecka. Så jag ska hänga med min bror ;) Så nu ska jag göra maränger som jag kan fjäska med hehe (;
P.S nu har Theo snart fått ut alla 4 första tänderna, riktigt snyggt är det hihi! =)


13 nov!

Jaha i Söndags var det både fars dag och min födelsedag! Mamma och syrran kom hit på kvällen och fikade lite fick lite saker som jag behöver, för jag planterar amaryllis blommor nu till vinter! Jag vet att jag har varit dålig att blogga det senaste men Theo har blivit sjuk igen.. Men det är för tänderna nu är snart 2 nere och 2 uppe ute helt 1 är klar men 3 kvar ;) Kan ju säga att det är så snyggt ;) Han är förkyld, hes och lite febrig inte så kul för nu får vi inte sova riktigt på nätterna eftersom att han inte sover... Så ibland har det fått slutat med att han får sova i våran säng, eftersom att vi behöver sömn för vi ska ju till både jobb och skola... Men nu är det fasiken inte långt kvar till jul!! Åååh vad jag längtar! Fast först vill jag då ha snö :D Det kommer bli så mysigt när snön kommer så man kan vara ute och åka pulka och dricka varm choklad! :D Mums! Men vi har ju ändå härligt väder, solen strålar för fullt och det blåser inte för 5 öre! Härligt men det är lite kallt ändå... Det är ju inte långt kvar heller till Theo fyller 1 år heller! Har fått köpt 2 presenter till han men säger ej vad ;)

Godmorgon

Jaja ingen sov morgon här inte! Halv 9 ville Theo upp,så det gjorde vi. Nu sitter vi och lyssnar på lite musik innan vi åker till min mormor och äter lite lunch o har det trevligt! :) Sen efter vi har varit hos mormor ska jag nog försöka ta mig ut på en promenad har ju köpr reflexer nu! Både till barn o vuxen men ska ha barn reflexen på vagnen så man ser den med :) Det är ju bra att man syns! Inte för att jag ska gå när det är svart ute men det är alltid bäst att ha med dom! Man vet aldrig om man kanske hittar en vän o pratar med ^^ Sånt som kan hända ibland ju ;) Ne nu ska jag fixa mig och Theo och sedan dra till mormor! Herrå! :)
Reflexer räddar liv! Så för guds skull använd det!!! Även om man ser ut som fan, men det är ju ditt liv som gäller!



Shoppat i Gbg

Jaha var en tur i Gbg med syrran och mamma och självklart Theo då. Fick köpt ett bar skor och en BH och lite annat Theo fick med lite saker, ska försöka att ta kort och lägga upp när jag har tid. Har mycket att göra nu känns det som... Men ja det är ju lov så ska nog hinne med det hoppas jag :D Imon kanske Linnea kommer på besök om inte jag o syrran ska åka och hälsa på mormor som var väldigt länge sen sist :( Så får väl se hur dagen blir.. Nu vet jag iaf lite vad ja vill ha när ja fyller år så får väl se om mamma går med på att jag väljer ut en mössa och hon betalar den ;') Hihi! Sen är jag grymt sugen på att gadda mig... Men får väl vänta 1 år till lite drygt men vad ska man göra... :(
Hoppas att ni kommer ha få ett roligt lov :D



RSS 2.0