DANMARK!

Nu är vi i Danmark har varit här ett tag nu! Så om ni undrar varför jag inte svara på sms så är det för att det kostar mig en del. Måste och säga att jag är lite stolt för har köpt två cider.. Här är ju bara 16 års gräns så man kände sig ganska stor när man skulle betala dom hehe ;) Imon ska vi in och bada lite, det ska bli nice! Har fått lite kort men lägger upp det senare när jag har lite mer. Kan ju också säga att det är dyrt som fan!!
Men iaf så köpte jag den gula och den röda cidern! :)


FRISKA!

Har inte bloggat på några dagar nu då jag fick magsjuka i Måndags... Inte det roligaste man kan ha.. Men jag får väl tacka gud att jag bara spydde en gång!! Känner mig nästan lycklig för det! Kan fortfarande inte äta men det går... Är svin hungrig men när jag väl ska äta så tappar jag lusten direkt... Får iaf i mig bra med vatten och lite blåbärssoppa.. Idag fick jag även i mig liten våffla som jag och Theo bjöd mamma och dom på som vi skulle bjudit dom på i Måndags men det gick att äta det även idag ;) Måste också säga att jag är extra glad för jag fick ledigt från skolan när vi ska till Danmark nästa vecka, trodde verkligen inte att jag skulle få det men ja herregud va glad ja blev! Va nästan så man ville gå och tacka rekton haha! Ser verkligen fram emot detta att åka iväg med Theo på semester, visst vi har åkt på semester förr men då var han ju liten och det var i High Chaparall så han fattade inte riktigt. Men till sommaren hoppas jag att det blir mycket semester med Theo!
Jag längtar lite smått till Lördag då jag och några andra tjejer ska fira Josefin för hon fyller 18 då! Vi ska basta och ha det väldigt trevligt! :D Det kommer bli en toppen helg känner jag!
Ne nu ska jag göra som Theo och sova, men ska nog kolla en film först för är riktigt pigg! Hihi godnatt!! :)


Ändrade planer!

Ja som sagt så skulle ju jag och Theo ut till mamma och dom idag, men det ändrade sig fort... Jo för att nu har Simon fått magsjuka...... Att vi aldrig får vara friska!! Jäkla dagis!! Så just nu sitter jag ungefär bara och väntar på att det ska bli min tur att spy lite... Usch kan det inte bara komma så vi blir av med det sen!! Har även en känsla på att jag inte kommer att få ledigt när vi ska till Danmakr då jag har varit hemma o tagit hand om Theo som varit sjuk... Tycker det är lite smått irretirenade att man inte får åka iväg på semsester i 4 dagar med sin son!! Men men...
Jag är fruktansvärt sugen på våfflor och jag har faktiskt inget våffelgärn så ja får helt enkelt vänta på någon annan dag att åka ut till mamma och dom o bjuda dom på det.
Åååh det ser ju såååå gott ut!! :O


Går går och går

Jaha Theo bara går och går.. Fast det är inte riktigt gå än! Balansen är inte riktigt på topp ;) Men han är jätte duktigt det måste jag ra och säga! Vi har inte varit ute och gått något mer, är så fruktansvärt rädd att han ska ramla på astfals vägen och slå sig riktigt illa.. Bättre att han får gå när man är ute hos mamma o dom där det är nästan bara gräs! :) Jag och Theo ska dit imon och sova där för Simon jobbar natt. Så då ska vi även bjuda dom på våfflor, fy tusan vad det ska smaka gott! :D Blir också första gången Theo ska äta det men han kommer säkert tycka att det är mumsigt! :D Har även köpt en liten sak till mamma med som hon ska få :) Har ingen bild på den o tänker inte säga en vad det är, om jag tänker på det imon så kan jag ta ett kort på den! =)

Min lilla gose plutt som betyder allt för mig!<3


Magsjuka ??!

Jaha som sagt friska blir vi då inte! Natten till Fredagen vaknade jag att Theo var vaken och "snackade" med sig själv, så jag tänkte väl att han kanske var hungrig eller något.. Nopp det var han då inte.. Utan hela sängen var ner spydd så fick ställa mig och först duscha av han sedan bädda om sängen. sen var det inte något mer om att spy på hela kvällen, men jag stannade ändå hemma från skolan eftersom om det nu är magsjuka så kan ja ju ha fått det nu.. På dagen var han helt normal pigg och glad, ja han har ju även börjat gå lite så han gick omkring jätte mycket! Satt och funderade ganska länge om detta verkligen är magsjuka för då ligger man ju nästan bara i sängen o spyr men nopp inte var det så på min lilla kille! Så igår kom Josefin en stund på kvällen och hälsade på oss :) Mysigt var det, tog även en promenad det var härligt men fy vad ont ja har i mina ben och fötter! Måste verkligen köpa mig ett par gympaskor! Japp sedan kom Simon hem från jobbet runt halv 12 på kvällen/natten, Theo sov precis som han brukar göra vid den tiden. När jag skulle gå och lägga mig vid 12 halv 1 så vaknar han och börjar spy igen!!? Då satt både jag och Simon o funderade ¨på varför han bara spyr på natten och inte dagen och sen är hur pigg som helst på dagen !!? Nån som har varit med om samma sak och kanske vet va det kan vara, det hade varit tacksamt med svar då :)

Duktig!!

Jag känner mig sjukt duktig som snart har gått ner ungefär 5 kg på bara någon vecka!! :O Helt otroligt! Idag visade min stegräknare på mobilen att jag gått 30 km, men vet inte riktigt om det stämmer men man kan ju alltid hoppas på det! :D Går ju med Theo till dagis nästan varje dag som tar typ 30 min sedan gå hem om inte någon kan hämta han och sedan på kvällen tar jag en promenad med Josefin!
Idag var syrran, Matilda och lilla Olivia på besök. Först tog vi en sväg på stan för Matilda skulle köpa kläder till hennes brors barn! Nyfödd då! Sedan kollade vi runt lite. Sen åkte vi och hämtade Theo när klockan närmade sig 2! Theo åkte med dom i bilen hem till oss och jag gick pga att Theos vagn inte fick plats i bilen för Olivias vagn är för stor ;) Så jag tog mig en promenad hem! Sen fikade vi lite. Theo har även börjat gå väldigt mycket nu!! Jätte kul är det verkligen!! :D Så han sprang runt en del, han blev även förbannad när han inte kunde komma upp om han ramlat haha för söt! Sedan tog jag en promenad med Josefin när dom hade åkt hem! Tog en runda på nästan 3 timmar, kan ju säga att min kropp är helt slut för idag!! Blir inget Big Brother tittande idag :( Får titta imon för jag somnar ungefär när som!

Theo i Onsdags, ute och går i gräs för första gången! Jätte duktig var han!



Theo ikväll. Nu springer han nästan fram men har inte balansen inne riktigt än men den kommer nog snart! =D


Träningsvärk!!

Igår var jag som sagt ledig och tillbrignade mig dag med Josefin. Vi tog en promenad och hämtade Theo på dagis, men vi var lite tidiga så vi satte oss vid sjukhuset och stekte i det otroligt härliga vädret! Sedan tog vi en omväg hem. Josefin gick hem till sig och vi till oss. När Simon hade vaknat ( han hade jobbat natt ) så tog han Theo och jag följde med Jossan till hennes häst, snäll som hon är så fick jag rida :D Fy fasiken vilken härlig känsla det var att komma upp på häst ryggen!! Hoppade lite med han också medans Jossan bara satt och gottade sig i solen ;)
Idag har jag varit i skolan när jag kom hem så blev det att gå till tvättstugan direkt! Har ju sån sjuk träninsvärk idag efter ridningen... Så jag fick bita ihop för att springa fram och tillbaka till lägenheten och tvättstugan men det gick! När jag var klar med tvättningen så bakade jag en kladdkaka som vi fikade på sen :) Har även hunnit städa lite i köket och på toan! Känner att jag har varit duktig idag :)
Imon kommer väl träningsvärken vara värre och då ska jag gå och lämna Theo på dagis och sedan går jag till skolan.. Men det får gå! Har hört att man ska träna mer när han har träningsvärk så det är väl bara att fortsätta! :D Ne nu ska jag fortsätta att kolla på Big Brother och sedan ska jag sova som dom två andra killarna redan gör ;)
Bilden är tagen av Josefin! Hoppas det var okej att ja lånade den, orkade inte ladda över från min mobil :(



Sen är jag väldigt sugen på att köpa detta mobilskal!! :D


Rätt låt vann!

Jag vet att jag inte bloggat det senaste. Men i Fredags så åkte jag hem till mamma och dom och jag glömde min dator hemma skulle haft med den men ja glömde den.. Jag sov hos dom för jag inte vill sova här själv pga saker och Simon jobbade natt. Kom nästan precis hem, lämnade bara Theo på dagis snabbt och sedan hemåt. Det är verkligen inte kul att lämna ett barn och sedan vill han upp till än... Man känner sig dålig :O Ne usch!
Theo har börjat gå lite mer och mer, men det är inte många steg. 6 steg är det som är mest sen är det typ bara 3-4. Han är lite feg nu ;). Idag har jag studieodag om inte en kompis hade sagt det i fredags så hade jag nog fasiken gått till skolan idag :O haha! Ne nu mår jag nog masa mig till tvättstugan och boka tid för tvättning.. Efter det så ska jag och Josefin ta en promenad och gå o hämta Theo :)
Känner mig duktigt har redan gått n er 3-4 kg av att bara gå till dagiset med Theo + några promenader! :D
Sen tyckte jag även att det var rätt låt som vann på melodifestivalen! :D Eller vem tyckte du skulle vinna??

. . .

Livet går vidare utan något känns det som.. Men men det är väl bara att kämpa på så mycket som det går och leta röven av sig efter en lägenhet... För bo på gatan vill man ju inte göra... Men jag känner at jag har fått gjort något duktigt och sökt 3 sommarjobb bara idag :) Det känns riktigt bra! Får bara hoppas att jag får något utan dom också! Igår var jag på Gekås med mamma och Emma och Theo, fick faktiskt köpt en del kläder. Ett par riktigs sköna byxor! Köpte även en bikini som ja ska ha när vi ska iväg, även om jag inte fått ledigt så lär jag väl få dra ändå eftersom vi bokat :O Tänker ju faktsikt inte stanna hemma själv medans dom andra har det slappt och kul :( Ne nu hinner jag inte sitta här mer, har ju mat på spisen!


LIKA !? Jag                                                                                       Theo

Förbannad!!

Jag säger bara fyfan!!! Jag är så fruktansvärt förbannad så jag vet fasiken inte vad!!
Men har iaf fått reda på att vi måste flytta då dom som har lägenheten har blivit vräkta pga oss! Eller ja som sagt pga våran 1åringa son! Hur i helvete kan en 1åring göra så man blir vräkt från en lägenhet??! Jodå har man grannar som är gamla och klagar på allt så går det!! KÄRRING!!! HAN KAN VÄRKEN PRATA ELLER GÅ!! SÅ VAD FAN GÖR HAN SOM ÄR SÅ JOBBIGT?!!! Har man hem hjälp och är gammal och klagar på allt då borde man faktiskt inte bo bland folk!! Åååh jag blir så förbannad! Sen får jag inte ledigt när man ska på semester! Vart fasiken händer här egentligen!!?
Får nog ta en promenad snart... Tror det kan behövas efter allt detta....


Hemma..

Ja min förkyldning håll på att bli bra men den blev tydligen bara värre och värre... Så idag på morgonen så tyckte Simon att jag skulle bli hemma från skolan så jag kan bli frisk någon gång, han hatar nämligen när man drar upp snoret sådär haha! Men man kan ju faktsikt inte hjälpa det när man är förkyld! :O
Så snart blir det att hämta Theo på dagis. Snäll mamma som jag har så kör hon mig då jag inte orkar gå när jag är såhär förkyld... Men hade ju gärna viljat gå i detta underbara väder! Får nog allt försöka att vara ute en stund sen när Theo är hemma! Det är så fruktansvärt tomt när inte han är hemma, men det är ju ganska skönt på ett sett med. Man kan ju få vila ut koppla av och lite så! :D
Ne nu ska jag fortsätta att kolla på skilda världar! =)

RSS 2.0