Skit!

Ja har inte hunnit att blogga på en tag då denna veckan har varit väldigt otur för mig! Så igår åkte theo men kommer på söndag igen, så jag passade på att träffa kompisar riktigt kul hade vi!:D så nu ligger jag i sängen och kollar igen julkalender som jag har missat. Snart blir det att käka frukost, hade varit riktigt gott men en jul skinksmörgås men julskinkan gör vi alltid dagen innan julafton då tar vi även upp julgranen och spelar Bingolotto tillsammans med min bror och hans familj så då firar vi även jul med dom äter gott och har det mysigt! Så imon hoppas jag på att vinna några miljoner och resor!:D

Neej..

Jaha trodde min tidiga julklapp skulle kvar! Jag önskade mig snö till julafton, snön har ju legat kvar nu ett bra tag och självklart ska det ju regna lite smått nu :( Inte okej! Ingen jul om det inte finns snö ju! Sitter och pluggar körkort medans Theo kollar på Pippi :) Sitter också och försöker få ork till att fixa med lite saker innan vi ska åka hem till Josse. Jaha nu regnar det ej längre utan det snöar som tusan!!! :D Ne nu har jag ej tid att skriva mer! Ha en bra Lördag :)

Julkort!

Då var det dags att skicka iväg sina julkort!
Sitter och pluggar lite körkort också! Ikväll blir det en lungt dag! Skulle egentligen haft kalas för Theo men ingen kunde komma för dom var tydligen bort bjudna!.. Så blir att jag firar han på Måndag när han fyller år. Imon ska jag och Theo åka hem till Josefine och mysa med henne, ska även sova hos henne för hennes mor och far ska till Tyskland och mysa på hotell. Så imon ska vi ha en riktigt mys kväll! Ska bli skönt att komma hemifrån en stund och umgås med en vän som ja inte gjort på så länge!

Godmorgon.

Blev ingen skola idag... För det första så ringde inte min mobil att det var dax att gå upp! Men vaknade ganska tidigt ändå så gick upp och fixade mig. Jag visste inte vilken tid bussen skulle komma då dom ändrat busstiderna och det står olika på internet och i min app som jag har i telefonen om HLT (hallandstrafiken) Jag hatar nu HLT ännu mer för detta! Sen har dom ändrat busstiderna hem så nu måste jag vänta i 40 min innan bussen går hem innan fick jag vänta i 20 min. Ska bli så fruktansvärt skönt med körkort sen säger jag bara!! Ska eventuellt ha kalas för Theo på Fredag och funderar på att göra en egen tårta, men jag har såna fruktansvärt dåliga ider på vad man kan ha i tårtan.... Någon som är duktigt på det som skulle kunna hjälpa mig med det? haha Igår tog vi och en liten promenad ute i snön och så träffade vi på min kusin Natalie, och Theo älskar hennes hund så han fick träffa Atlaz som han tjatat om så mycket haha. Var ute ungefär en timme eller något det räckte nästan för det blev väldigt kallt om ansikte och fötter. Men som tur var så var inte Theos fötter kalla dom var jäkligt varma! Bra skor har man köpt iaf :)

Ledig

Riktigt skönt att vara ledig idag! Men imon blir det skolan. Känns lite sådär att gå upp klockan 6 men det är ju bara att göra :) Igår kväll kunde jag inte sova, var fruktansvärt nervös för något jag inte ens vet varför jag var det? Men till slut somnade jag. Upp vid 9 för då vaknade Theo, hade gärna gått upp lite tidigare men ja min klocka på mobilen ändrar ju klockan så mitt alarm ringde då aldrig så ska bli spännande och se om jag kommer upp imon!! Har ju ingen väckarklocka heller eftersom jag alltid haft mobilen. Theo sover så gott bredvid mig här på soffan och jag tänkte plugga ännu mer körkort! :) Igår innan vi skulle sova så hade vi gosat ner oss med massa ljus tända och beck på tven! :)

Det blev det.

Det blev tomtepromenaden iaf! Min syster övertalade mig. Sen var det inte så kallt som dom sa. Det var ganska skönt ute förutom att det snöade lite lätt så man blev ganska kall i ansiktet men det gick ändå :) Imon är jag ledig från skolan vilket är bra då min telefon ändar klockan HELA tiden så ska bli spännande och hur detta kommer gå. Sen har jag absolut inte pengar att köpa mig en egen för 1050 kommer man inte så långt på.. Och min fonder får jag inte röra för mamma.. Ibland funkar inte vibrationen heller. Så ja ni som läser min blogg som kanske ringer/smsar om jag inte svarar på några timmar så vet ni n varför!! Och smsar jag inte er eller inte ringer så kan jag inte. Ibland kan jag ej låsa upp telefonen.. Men men livet äger ändå kanske. Nu blir det duschen för mig för Theo har precis badat.

Tomte promenaden.

Idag skulle det blivit tomte promenaden men jag känner inte för att släpa ut min son i detta vädret!! Det är kallt det blåser ganska mycket och snart skulle det börja snöa. Visst vi som går kanske inte blir lika kalla men nej jag vill inte riskera att mitt barn blir svin kall i ansiktet! Dom andra får göra som dom vill med deras barn. Så vi tar nog en sväng till Gekås istället och handlar lite julklappar. Har faktiskt bara köpt två personer och självklart till Theo med. Har ju ungefär mer än halva familjen kvar haha! Snart blir det till att skicka iväg julkorten. Blir väl kanske i veckan jag sätter mig och skriver dom. På torsdag blir det att göra Halkan så då ska man upp tidigt för den börjar redan vid halv 7 ;) Ne nu ska jag fortsätta med pluggandet till körkortet :) Japp såhär är ju också ett sätt att äta och kolla tv på ;)
dålig syn ???

Klarade!!

Idag är jag riktigt glad! Igår klarade jag fas c på körkortet och idag klarade jag fas f! :D Nu är det bara receptionerna kvar!! Sen jävlar ska jag ha körkort!!! =D Det är inte långt kvar tills det är jul heller :O Det är faktiskt bara 16 dagar kvar! och 23 dagar kvar tills Nyår och 29 dagar kvar tills vi drar på skidresan!! :D Funderar starkt på att boka en tatueringstid snart! Så sjukt sugen på att tatuera mig igen :) Snart blir det nog ut och köra en sväng när mamma orkar.. Man är såååå sugen på att bara ta bilen och köra haha! Men dock SKA JAG inte göra det!! Det skulle jag aldrig göra absolut inte nu när det är så nära!! :O Ne nu ska jag plugga mer! Ha en trevlig dag ute i snön!

städar.

Idag fick det bli att städa. Gått igenom Theos kläder och fy tusan vad mycket kläder barn har egentligen haha! Men det var en del som var smått + att jag fått 3 påsar med kläder från vänner... Så ja nu behöver jag inte köpa kläder till han på några år??! Haha Sitter även går igenom min gamla dator och hittade massa bilder tex på mina underbara hästar jag tatt hand om genom åren Soraya
Wally
Gandi
Andra gamla bilder som jag hittade.

4de December.

Åååh blir så trött! Hade skrivit värsta texten och sen när jag är klar och ska lägga upp det så är jag helt plötsligt utloggad!! :O och loggar in igen och ALLT ÄR BORTA!!! :( Men kan fatta mig kort. Massor med snö nu och det är jätte kul! Hoppas bara att det kommer ligga kvar nu, iaf till julafton. Ingen snö på jul då är det fan ingen jul :(. Har en liten mys kväll med mig själv tända ljus lite gott i godispåsen och snart kommer julkalendern :) Liten del av det mysiga, har ännu mer tända ljus men orkar inte lägga upp bilder på alla xD
Hade även körlektion idag gick toppen bra! Körde motorväg och landsväg, var faktiskt lite skraj eftersom jag aldrig kört i snö eller när det varit halt men det gick ju as bra! :D Imon får jag se om det blir att dra till skolan, har en så jäkla huvudvärk så jag spyr snart! Och imon ska vi till gekås så känner inte riktigt för att gå där om man har huvudvärk bor ju ändå så nära så kan ju egentligen åka dit när jag vill! Haha en konstig bild ;)

Facebook....

Att denna förbannade Facebook kan förstöra mycket egentligen!! Helt sjukt! Tar man bort någon som vän menas det med att den personen inte tycker om den då eller?? 90% av folket gör slut pga av att Facebook finns. Man blir ju avundsjuk eller något när sin flick/pojkvän lägger till en tjej/kille som vän då blir det ett jävla liv. Skriver man minsta lilla fel så går alla på en.. Ja herregud egentligen borde man ju gå ur skiten, men det är ju på Facebook man får reda på ALLT. Om dom gör slut eller om dom blir ihop, vilka som gör vad och ja allt haha. Man är ju beroende av skiten också.. Det borde egentligen inte finnas på mobilen för så fort man inte har något att göra så tar man upp mobilen och kollar Facbook... När jag köpte min telefon för cirka 1 år lite mer, det första dom frågade mig var " Du vill väl kunna använda Facebook?" Haha.. Det första och sista jag gör innan jag sover/går upp är att kolla Facebook... haha. Ne nu ska jag åka mot skolan...

1 advent!

Första advent är så otroligt mysigt synd bara att det inte finns någon snö... Det gör ju så himla mycket! Men enligt vissa SMHI på telefonerna så visar dom snö!:D idag på morgonen blev det lite morgon mys till julkalendern men vi vaknade ganska sent så vi hann bara se halva så nu på kvällen såg vi den igen fast från början. Och idag fick Theo ta sin första choklad på sin choklad kalender han fick ta två eftersom vi glömde av att ta en igår haha :/ men det går ju lika bra :D. Just nu sover Theo och jag kollar beck och har tända ljus! Imon blir det upp tidigt mot skolan och Theo åker till sin pappa och är där tills på torsdag sen kommer han hit igen eftersom Simon skulle ut med jobbet på fredag! Ne nu ska jag fortsätta att kolla på beck, godnatt på er :)

Världens bästa bror!!

Jag har nog världens bästa bror som finns! Han var här idag och lånade garaget. Jag och mamma åkte och köpte muffinsformar som skulle passa till min muffins maskin som jag fick när jag fyllde år. Så vi gjorde lite fika och drack kaffe tillsammans med han, då behövde jag hans hjälp för hade hittat en telefon som jag ville ha och då är han bra på sånt. Men då sa han att jag kunde få hans Iphone 4 för han hade köpt den nya. Så ja han är fan världens bästa!! Så nu får jag bara åka och klippa kortet hos Davids sen kan jag använda den :D En bild ifrån när jag gjorde muffins innan, dom blev ganska små men vafan den är jäkligt smidig ;)

RSS 2.0