vattkoppor??

Theo har börjat få röda prickar lite här och där på kroppen... Usch det ser inte alls skönt ut :( stackare tom under sina fötter har han fått :( ååh min lilla prins!<3 får väl se om det blir mycket sömn eller inte men de skadar inte mig finns ju här för min son!:)<3

Lite bilder

Eftersom att jag inte har några bilder på Theo på denna datorn så passade jag på att ta lite när vi låg och myste i sängen! :) Theo tycker det är jätte roligt att ta kort när dom blir såhär roliga! Haha fast det tycker ju jag med haha ;)
 

Bilder


Haha !

Jag kan väl dela med mig lite av vad Theo tycker är kul och göra på min nya dator.... HAHA
 
 

Då var dom man och hustru.

Då var dom man och hustru!! Det var ett jätte fint bröllop måste jag säga! Mitt första bröllop jag har varit på också. Riktigt fint var det och en otroligt fin klänning hade hon på sig! Ska förska att få upp en bild senare har ingen just nu så får ta en från syrran. Vi fick mycket god mat, fick massor av olika saker lite som plock! Man fick skinka, kyckling, frukter, potatissallad, bröd och pålägg ja det var riktigt gott! :) Efter det blev det ju bröllopstårta! Den var också väldigt god fick också massor av kakor till, men man blir ju så himla mätt efter bara maten :O Men tårtan gick allt ner den med :)
Dom hade också bildspel, ja herregud tårögd det blev man allt :O Dansen var också fin! Mycket fint och lyckat bröllop måste jag säg!
Bandet som spelade var Arvidsson det var två syskon ganska unga som spelade men dom har väldigt duktiga! Men spelade lite konstiga låtar ibland hehe ;)
Ne nu får jag nog allt gå ner och äta lite och sedan hämta min son som jag längtar efter honom!! :)

Gästbloggning.

Som Fanny skrev innan så har hon åkt iväg på bröllop. Tänkte jag att jag kunde passa på att gästblogga under tiden och bjuder på bilder från när Theo var mindre. Kan börja med att säga att jag är oerhört glad att jag har Fanny som min vän, hon är bra hon.
Idag är det 99 dagar kvar tills vi åker till fjällen, kanske låter som lång tid men tiden kommer gå jätte fort. Fanny är liksom snart 18år och Theo snart 2år, vart har tiden tagit vägen?
Jag hoppas i alla fall att Fanny får en riktigt rolig kväll och att Theo inte hittar på allt för mycket bus.
/ Natalie
 

Bröllop!

Sitter och väntar på att tiden ska gå så ska vi dra på bröllop. Min kusin ska idag säga ja till sin Andreas och han ska säga ja till sin Sara. Ska försöka ta bilder, dock kanske dom inte blir så bra eftersom ja bara har mobilen :O Så får väl bjuda på en bild på mig då ;) Ska även försöka få ett grupp kort på min syster ich bror tillsammans med mig då ;)
 

Överlever ni!?

Är ju som sagt väldigt dålig på att lägga upp bilder jag vet! Men utan Internet i datan blir det svårt... Och det går typ inte att lägga in från mobilen heller :s
Blev iaf ingen skola för mig idag. För i onsdags när jag kom hem vid kvart i 7 ungefär så snurrande det bra i huvudet på mig.. Kunde inte äta eller stå på benen så fick gå och lägga mig i.sängen och kolla på tven men det var ju inte så lätt eftersom det bara snurrade så jag somnade.. Vaknade av att mamma kom upp vid 9 och kollade till mig, det snurrade.fortfarande bra i skallen! Så jag somnade om. Vaknade vid 5 helt klarvaken som helst men de snurrade fortfarande men inte som det gjorde igår men visste inte om ja skulle palla skolan om de skulle komma tillbaka så fick vars hemma och vila mig... Kan säga att det var nog det äckligaste ja varit med om :s riktig äcklig känsla :o
Ne nu blir det att sova godnatt!:)

fortfarande inget Internet!

Ja öroninflammation hade jag så har fått medicin för det nu, fick också något för bihålorna vet inte varför men det är nog bra för min förkylning kanske!:)
Har fått klippt och färgat mitt hår samma färg som vanligt (mörk mörk röd) måste ju vara fin tills på lördag då min kusin ska gifta sig, ska bli jätte kul att gå på det har aldrig varit på bröllop i hela mitt liv så är nästan lite nervös haha!
Har som sagt inget Internet än så får skriva från mobilen, det är därför det kommer upp bilder så sällan .. Men följ mig på instagram om ni vill se bilder : Fannysjogestam.
Håller på att göra ett arbete i skolan om USA och jag valde att skriva om frihetsgudinnan ! Måste säga att den statyn är väldigt intressant! Ni borde läsa fakta om den. Den har liksom 22 våningar o ja läs . Man blir fruktansvärt sugen på att åka dit och kolla efter all info man hittar...
Ne dax att sova upp klockan 6. Godnatt!

AAjj!!

Tog en liten middagslur med Theo. När jag vaknade hade jag en jäkla smärta i örat! Tog en Ipren för att de skulle gå ner, antagligen är det öroninflammation på g... Usch vad det gör ont!! Förstår mycket väl varför barn skriker så som dom gör när dom har det för det är ju ingen skön smärta. Så får väl se om det värker hål inatt...
Är ju ledig imon med, studiedag! Riktigt skönt, då hinner jag vila av min förkylning ännu mer!!:-D godnatt!

Ja herregud !

Kvällen igår blev inte direkt som jag hade tänkt mig!
Vi hade gäster hemma och vid 9 tiden ungefär så en av våra gäster ett telefonsamtal och fick reda på att hennes morfar som är 86-87 år hade gått hem ifrån. Hade hade varit borta sen halv 8. Så jag erbjöd mig att köra eftersom dom hade druckit öl och jag var nykter. När vi kom fram till där han gubben bor så stod det 2 polisbilar och jäkla massa folk! Ungefär hela samhället i Rolfstorp ställde upp och leta erfter honom. Det var väldigt roligt att se så många som ställde upp! Väldigt många unga och äldre! Klockan gick och ingen hittade honom... Man blev ju mer och mer orolig eftersom det var ganska kallt och regnit ute och igen visste ju om han hade varma kläder på sig! Polis hund fanns också på plats! Men eftersom folk hade gått så mycket överallt så blev hunden förvirrrad över spåren efter gubben. Vid halv 11 ungefär så fick vi fixa kaffe till poliserna det gjorde vi utan problem, det är väl det minsta man kunde göra! När vi var påväg mot skolan (där dom hade samlingsplatsen och poliserna var inne i skolan) när vi hade gått en liten bit så ringer dom och säger att hunden hittade honom!! Lättnad som fasiken var det även om man inte känner gubben! Gubben hade gått undan när polisbilarna körde förbi som man gör när det kommer en bil.. Men ja han var ju vid liv och mådde bra han var varm som tur va! :)
Lyckliga slut är alltid kul! :D

förbannade hosta !

Ååh både jag och Theo har svårt att sova pga den här jäkla hostan! Fy tusan vad jag hatar förkylningar och den förbannade hostan! Usch den är hemsk! När man väl får sov morgon så klart man vaknar tidigt för man ligger och hostar ihjäl sig!!

hmm?

Vet ärligt talat inte längre vilka man kan kalla för sina vänner längre! Blir dissad hit och dit, varför kan man inte vara vara ärlig och säga "jag kan inte" eller " jag vill inte" hade mått betydligt mycket bättre än att sitta och vänta en halv kväll på en och sedan bli dissad. Tycker man inte det är okej! Det tycker säkert inte många av er heller.
Jag blir hellre sårad av sanningen än glad av lögnerna!

Hösten kommer !

Då fick man höra på nyheterna att frosten kan börja komma nu. Samtidigt blir man lycklig men ändå inte för att de kommer bli kallt.. Men vintern är ju så himla mysig! Massa tända ljus och snö ute (kan ju iaf hoppas att vi får en vinter med snö!)
Nu är det inte så himla långt kvar till jag åker på skidsemester. Eller jo kanske, det ska ju hinna bli julafton och nyår.. Men tiden går ju fruktansvärt fort nu så inom några dagar så är det väl bara jul :O
 
 
 

en sjuk Theo..

Jaha inatt blev det inte överdrivet med sömn... Eftersom Theo har hög feber så vaknade han och ville ha vatten men ja fattade inte va han menade när han sa där och pekade mot min dörr.. Till slut hittade han ett glas i mitt fönster och visade att han var törstig! Så söt sen fick han sin nappflaska med vatten. Ingen skola idag heller eftersom Theo är sjuk. Får se om jag kanske kan gå imon eller på fredag får hoppas för annars missar jag ju så mycket... Glöm inte att följa mig på instagram ! ; )

mobil inlägg

Ja eftersom vårat Internet tydligen har gått sönder så får jag göra ett litet "snabb inlägg". Min kära vän Natalie hjälper mig med att göra om mim blogg, så snart har jag en ny header eller va det heter haha ;). Har iaf fått en sjuk son idag :( inte kul... Har även börjat använda instagram så om ni vill följa mig där också så heter jag Fannysjogestam där! : )

Hej hallå!

Inte bloggat på ett bra tag.. Men ska försöka att bli bättre på det med! Funderar på att göra en helt ny blogg eller kanske bara göra om denna.. Får se vilket som är lättast ;)
Kommer skriva här om vad som kommer att hända! =)

RSS 2.0