Lördag - valborg

Jaha då var det Lördag idag då.. Undra vad man ska hitta på idag :P Det är fint väder men är inte så jätte sugen på att sola.. Theo ligger och kollar på tv, simon tvättar bilen och ja sitter här... Har någon tips på vad man kan göra? :D

klänning

Jag vill ha denna klänningen på wheels and wings iår! :D Måste bara hinna beställa, kanske e bäst att mor min kollar på den innan man beställer ^^


fredag

Idag fick man gå upp kl 7... Skulle till skolan idag :)
Det var segt att gå up så tidigt men det gick! :D Så var i skolan från 08:20 till 12:00 inte så länge ändå men det var helt ok. Sen när ja kom hem så käkade jag sen så gick jag o Theo o kollade på Shrek den tredje, kollade på den i 5 min sen somnade jag.. Theo somnade så fort jag la ner han i sängen >.< Rolig film kompis ;)
Hoppas alla får eb trevlig och bra Valborg! :)

förlossning

Det hela började med att jag vaknade kl 3 på fredags natten den 17 dec av att ja hade ont i magen. Jag försökte att somna om vilket jag inte kunde. Så jag startade datorn för att jag inte kunde sova. På en timme sov jag cirka 5-10 min sen vaknade jag igen av att det gjorde ont. Vid 6 tiden så orkade jag inte ligga kvar i sängen så jag gick upp och då stod mamma där nere för att hon skulle åka till jobbet, hon undrade varför jag var uppe nu och då förklarade jag varför. Mamma tycket att jag skulle ringa in till förlossningen men jag sa att det ska jag inte för jag ska inte ha barn förens i Januari ( men han var beräknad den 26 dec ) men jag ville ha ett januari barn. Men tiden gick och jag försökte att äta och sova men det gick inte, kunde knappt sitta ner innan jag fick gå omkring... Jag låg i sängen tills 11 tiden då min syster kom in och sa att hon skulle iväg hon skulle till Matilda, hon frågade även om jag hade ont än vilket jag hade. Så Emma ringde till mamma och sa som det var och hon tycket att vi skulle åka in till sjukhuset, så ja vi fick bara packa ihop allt lite snabbt och sen åkte vi och hämtade Matilda för Emma var så jäkla nervös! Jag hade ont men jag visar inte min smärta... Så när vi kom till sjukhuset så fick jag ett rum och då lyssnade dom på magen och kände på mig och då visade det sig att jag var öppen 4 cm.. Jag var inne vid ungefär halv 12-12, så vid 1 tiden kom mamma in och då åkte Emma o Matilda. Jag fick inte tag i Simon för han hade jobbat natt då. Men runt halv 2-2 fick jag tag i han och då kom han ungefär vid 3 halv 4. Ungefär runt 2-3 fick jag ett nytt rum "förlossningsrum" och då började nästan allt, dom fick ta sönder min blåsa eftersom att mitt vatten inte hade gott. Jag tyckte inte att sjävla förlossningen gjorde ont det som gjorde ont var la värkarna. Men jag tappade även mycket blod, buddels så mycket som man brukar.. Så jag orkade inte gå på toa efter vilket man måste göra efter 4 timmar...
Hoppas att någon orkade läsa det ^^


Torsdag

Jaa äntligen gick det att ladda upp bilden! :D

Felix & Theo
Theo ser lite borta nu?

Onsdag

Ibland älskar jag ha det finns bluetooth på datan! :D
Var iaf hos Felica idag, det var toppen! Har saknat henne och hennes lilla bebis Felix :) ♥
Tyvärr så går det inte att ladda upp bilden på Theo och Felix... Så får försöka imon :)


En glad Theo!

Idag vaknade jag av att en lite pojk låg och kollade på mig och hade ett stort leende på läpparna! Så ja Theo har gjort min dag idag =D Ne snart är det dax att gå upp och äta frukost för sen så åker vi hem till Felicia och Felix :) Ska bli kul, har inte träffat dom på länge :(
Hoppas ni också får en bra dag! :D


26 april

Det var tänkt att vi skulle dra till Gekås en snabbis innan idag. När vi kom dit så var det nog mer än 10 bussar och nästan fullt med bilar!! :O Så ja vi åkte hem DIREKT! Man orkar inte gå där inne när det är så mycket folk och har med Theo... Det går inte.. Och speciellt inte när alla gamla ska köra in vagnen på hälarna som gör så ONT! Men men Theo har iaf badat också vilket han tyckte var jätte skönt för han sa inte ett ljud! :D Vilket han brukar göra ibland... :/ Nu blir det väl att kolla lite på tv och mysa :)


tisdag och fint väder!

Skönt att vakna nu! Idag blir det nog att vara ute en del eftersom det är fint väder, då måste man passa på :D
Jag vill också att lilla Gandhi ska komma nu! ;O


måndag

Igår gjorde vi inte så mycket. Vi tog dagen som den kom. Men vi köpte iaf kebabrulle och åkte och satte oss vid havet med min familj! Trevligt och mysigt :)
Idag har vi varit ute och fiskat med våran båt. Vi fick ingen fisk det var lite tråkigt =( Men det var skönt i solen så får hoppas att jag har fått färg! :D Theo var inte med när vi fiskade för jag vill inte att han ska vara med ute på vattnet man vet ju aldrig vad som kan hända, så mamma/mormor hade han :)

Vid en sjö i en skog i en stuga

Här var jag, Matilda, Theo och Willy i fredags! :)


Mysigt som tusan hade vi! Vi hade såhär nära till sjön men vi badade ej! Men i den värmen som vi hade så hade det inte varit fel med ett dopp faktiskt :)


Vi hade hela stället för oss själva och det var underbart! Vi tog oss även en promenad, men det var mycket jobbigt att gå när det var så varmt :/ Här är iaf jag, Willy och Theo ligger i vagnen =)


Vi hade det as gott i värmen så då får man passa på att sola ;D Här ligger Matilda och har det gott :)

Har haft en mycket rolig fredags dag med dig Matilda! Och detta måste vi göra om :D

påsk

Förlåt men hinner verkligen inte lägga upp bilder idag.. :( ska försöka hinna göra det imon! Har nämligen varit borta nästan hela dagen och nu har jag gjort efterrätt inför kvällen :D
Hoppas att ni får en bra kväll! :D

Via mobil

Har haft en otroligt bra dag måste jag säga! Berättar mer imon och lägger upp lite bilder då:) Nu äter Theo sista maten inför natten sen ska han få sova vidare:D och jag ska med sova ;)

....

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece

Om det var mitt barn och var så ung så hade jag nog faktiskt inte accepterat det.... Han är inte ens mogen för sex ?!

Glad Påsk!

Jaha då börjar det närma sig påsk då :) Själv tycker jag att påsken är lite onödig... Vet ej varför det bara är så :P Vad tycker du om Påsken?
Idag har Theo fått lite lite potatis blandat med välling så att det blir mos, det tyckte han var super gott! :D Så imon blir det lite lite mer potatis :) Jag är glad att han tycker om det!
Imorgon blir det att åka iväg men säger ej vart ;) Det är en liten hemlis! Men jag kommer berätta det antingen imon eller på lördag då kommer jag också att lägga upp bilder :)
Hoppas att ni får en trevlig kväll! =)


shoppa...

Var ju och shoppade i lördags och har glömt att lägga upp bilder på det jag köpte .. :(
Så ska göra det imon om jag hinner! :D

trött som tusan

Jaha idag fick man då gå upp kvart i 6 för att följa med syrran när hon skulle köra sin kille.. Det blir antagligen att göra samma sak imorgon med... Usch det var verkligen inte kul att gå upp så tidigt! Var la hemma runt 7 tiden sen åt vi frukost och sedan fick vi dra in till stan (Varberg) för att pappa behövde disel till sin grävmaskin sen drog vi och handlade lite blöjor och lite sånt :) Sen kom våran lilla kusin upp och då bakade vi kärleksmums! muums älskar verkligen dom (a) Sen vid kvart över 4 så var det BVC men fick sitta och vänta i 30 min... DRYGT! Så nu ska Theo få äta potatis, 1 tesked imon och 2 på fredag så ökar det så hela tiden :) Han ska äta potatis i drygt en vecka sedan ska vi börja med morötter :) Han får även börja dricka lite vatten nu med men det var inte sådär jätte gott ;)
Hoppas att ni får en trevlig kväll! :)

mer sol!

Mmh älskar verkligen vädret! Har grejet som tusan ute idag :) Dom där löven vill fasiken inte bort, men jag ger mig ej dom ska bort! :D Har allt fått lite brun färg i ansiktet och armar =D Nu vill jag att det ska bli skönt i vattnet så man kan bada snart! (: Man blir allt sugen på att bada när det e så varmt ute :) Theo har nästan sovit hela dagen i vagnen ute idag! :D Han tyckte nog det var skönt med :) Theo har även badat idag! Och det tyckte han var jätte skönt för han sa knappt ett ljud annars brukar han gråta lite... :/
Imon ska man upp runt halv 6.. Ej taggad men måste hänga med syrran när hon ska köra sin kille.. Man får väl vara snäll och ställa upp :P Och Theo ska ej med han får stanna hemma och sova vidare med Simon :)

solig dag

Vaknade vid halv 10 av att Theo ville ha mat :)
Det kommer bli en underbar dag känner jag på mig! Vid kvart över 11 så ska jag, syrran och Theo dra till mormor och äta o fika  mysigt :)
Just nu har jag grymt ont i magen med vet ej varför :(
Men men nu ska jag försöka få bort det onda egenom att äta lite frukost! :D
Ha en bra dag!! :)

4 månader!

Idag blir Theo 4 månader! :D

Vid fyra till fem månaders ålder

  • kan barnet samordna arm- och huvudrörelser
  • ta saker medvetet med händerna
  • undersöka saker med munnen
  • vända huvudet efter ljud
  • visa med kroppen att det till exempel vill bli upplyft
  • vända sig från mage till rygg.

Det tråkiga är att detta gjorde Theo vid 3-4 månaders ålder....Tror han är lite tidig?


Söndag

Idag har jag, Simon och Theo nästan legat i sängen hela dagen, underbart skönt var det! :]
Har eldat lite idag med fast det blåste lite så det gick inte sådär jätte bra att få eld på det haha :)
Åt grillat kött innan muma vad gott det är! :D Och nu är det påsklov med skönt!
Ska du göra något roligt under till lov?! :D



Lördag

Som sagt var ute hela dagen igår! Eldade och krattade löv. Det tog sin tid och har inte ens gjort halva haha! Idag är det inte sådär jätte fint väder så jag kan inte fortsätta idag.. Kanske imon om det är fint väder :)
Sen har jag lov fram till maj! :D

Via mobilen


Igår så hann jag inte blogga pga att vi var ute hela dagen! :D Riktigt skönt var det! Just nu så äter Thei :) Hoppas ni får en bra helg!:)


Torsag

Idag har jag varit duktig! Tvättat fixat disken städat och bakat muffins! :D
Har även åkt och färgat håret, så mamma fick ha Theo medans jag gjorde det :)
Håret blev jätte bra! :D Det blev typ röd brun fast lite mer röd i det :) Super nöjd blev jag.  Ungefär så har våran dag sett ut haha. Nu tänkte jag fixa lite filmer att kolla på senare. Och Theo vill inte sova -.- men det tycker jag att han ska göra för att han är super trött verkligen!! ;O

Duktig

Theo har blivit så duktig nu dom senaste dagarna!
Börjat snacka som en galning (bebis språk), rullar runt mer och mer och försöker att stå upp när man håller han mot golvet men han är inte jätte stark i benen än men det kommer med tiden :D

trött!

Idag skulle jag och Theo ha varit hos Felicia men det blev inte så :(
Fick följa med till gekås för jag behövde grejer till Theo där men när vi kommer dit ja så är det fullt med bilar :O och minst 10-15 bussar, så vi körde hem igen... Tur man bor så nära! :D Var och fiskade en liten stund innan idag men Theo tyckte inte det var kul så vi var inte borta så länge. Theo badade innan med och nu sover han som en stock! :)
Ha en bra kväll!! :D♥

låt

Tycker denna låten är väldigt fin ♥

http://www.youtube.com/watch?v=u6_s0QIbI94&feature=related

Hittade även en bild som jag har tagit för många år sen ^^


regn regn regn...

Idag har vi typ inte gjort nått! Det har inte varit fint väder idag inte... Bara regnat hela dagen, men jag var och fiskade idag med syrran o hennes kille.. Theo fick stanna hemma med mamma/mormor pga att det regnade inte så bra att låta han ligga i vagnen då kände jag :(
Men imon hoppas jag på fint väder! :D Vi ska även hem till Felicia och lilla Felix imon! :)
Nu väntar jag på att Big Brother ska börja och Theo sover som en gris :)

11-04-11 19:59

Jag vill HA denna!! :O


bilder

Här är lite bilder på det jag köpte i Borås

Detta va den finaste tröjan jaf köpte till Theo! :D Tog 74 på den så kan han ha den till sommaren :)


Här är ett par byxor han fick även ett par svarta likadana


Köpte två boddyisar med och en har han på sig så finns inget kort på den men här är en iaf


Och denna köpte jag till mig. Rätt dålig bild... :/

bläää

Var och handlade på COOP innan idag.. Skulle ha tomater och då är nästan alla möglia??! Så där ska det väl F*N inte vara i en stor mataffär???!!!


igår & idag

Igår var jag och Matilda i Borås och shoppade! :)
Fick köpt lite saker, tänkte ta kort senare och lägga upp om jag hinner/orkar ^^
Senare på kvällen så hängde jag och Theo med min bror och hans tjej hem till Jimmy och Amanda (http://awanba.blogspot.com/) Det var trevligt bara att jag blev så jäkla trött i slutet när Amanda gjorde naglar på Matilda :P Va la hemma runt 12 halv 1 :) Men men trevligt var det =)
Ïdag har jag ingen aning om vad som händer... Har lite lust att grilla ute vid någon sjö eller nått sånt mysigt eftersom att det är så fint väder! :D Någon som har förslag annars? :)

Vad ska man göra?

Jag har inget att göra :O någon som har förslag???
Theo sover så vill ej väcka han för då kommer han bara bli ledsen... Ute kan man inte vara för det blåser för mycket... Åååh vilken tråkigt dag!!

hemma

Kom nyss hem från skola! Helt slut, jobbigt att gå upp så tidigt är inte riktigt van vid det haha :)
Nu tänkte jag gå och lägga mig en stund med Theo för han hade nästan varit vaken hela dagen :D
Ikväll hoppas jag på att det blir grillat kött mummms gott!! =D
Hoppas att ni får en bra helg!


Äntligen gick det att få upp en bild! :D
Hihi han e lite smutsig.... och ja lite det är lite dregel där med (a)
Men han e söt ändå!



___

Idag har vi nästan inte gjort nånting! Kört pappa/morfar så han kunde hämta hans nya husbil sen efter det tog jag o syrran kaffe på donken och sen körde vi hem.. Städa bland våra barbie och det som är fint tänker vi ge bort till en liten flicka som heter Moa och är 4 år :) Imorgon så blir det skolan, ej taggad för det. Börjar nämligen 08:20.. :/ men jag slutar 12 så det är ändå skönt! Jag vill även ha bra väder så man kan vara ute med lilla Theo mer. Så ge mig strålande sol och ja yp 25 grader varmt eller ja varför inte mer! :D
Just nu lyssnar jag på sommar musik och längtar efter den! Vad gör du? =)
Och jag kan ej ladda upp bilder :S ska försöka senare eller imon! :D








grattis

Idag fyller min syster 19 år! Grattis till hon :)
Jag och Theo har faktiskt bara legat och kollat på film sen halv 9 i morse... Men det var underbart skönt att bara ta det lungt en morgon! Men nu tänkte jag städa lite så allt ser bra ut :) Theo har även börjat suga på sin tumme mer och mer... Men nappen finns också iallafall när han ska sova men det är helt ok :)
Hoppas ni får en bra dag i det tråkiga vädret

helt slut..

Är helt slut i kroppen! Nästan inte gjort nånting på mitt rum idag... Men ett nattduksbord har kommit upp, det var inte det lättaste att få upp det -.- Här kommer dom bilderna på mina blommar som jag köpte i Söndags. Kanske inte det roligaste att se men men :) Fick 3 små blommor för 50 kr.

Köpte denna p.g.a att det snart är påsk :D


Ett litet träd typ, tyckte den var söt :D


& här är en annan liten blomma, ser mycket bättre ut i verkligheten!

11-04-05 12:29

Inte bloggat så mycket nu... Igår hann jag inte för var på IKEA och köpte mig min säng och sånt =D så satt upp den när jag kom hem. Tänkte ta kort senare ikväll. Idag kl 8 så drog vi till Ge-kås och köpte lite saker, te.x skilda världar dvd tycker det e bra (A) Just nu håller jag på att städa för fult så kände att jag behövde ta mig en liten paus vid datorn och blogga! Snart blir det lite mat, sedan blir det våfflor eftersom att jag inte fick några på våffel-dagen ;)

slängt ut...

Äntligen har jag fått ut min bäddsoffa.. Den står nu på altanen så om det är någon som vill ha den så säg till =) Mycker större plats på mitt rum. Fick slänga ut den p.g.a att jag ska köpa en dubbelsäng imon antagligen! Jippi! :D Köpte även 3 små söta blommar innan idag med som ja glömde skriva med innan .. :/ Tänkte ta lite kort på dom och även nya kort på Theo när han vaknar :D

11-04-03 15:58

Hade det jätte trevligt och kul igår! :)
Nu har jag och syrran nästan precis varit och handlat mat inför kvällen och det blir tacos. Just nu sitter jag och väntar på att min lilla älskade Theo ska komma hem! :D

11-04-02 15:05

Idag var vi varit i stan och lämnat tillbaka Theos nya resesäng.. köpte den i måndags och satte upp den idag och när jag hade gjort det så såg jag ett hål i... Så fick lämna tillbaka den och så fick jag en ny! :) Idag blir det åka på fest hos Sanna som fyllde år igår, så min bror och hans tjej ska passa Theo! :) Så får hoppas att det kommer gå bra :)
Hoppas ni också får en bra lördag kväll!

11-04-01 18:15

Dagen har varit bra! En bra vän fyller även 17 år idag, så grattis till dig Sanna!<3
Var i skolan det var helt okej gjorde nästan inte nånting haha det var skönt :)
Ikväll blir det till att grilla mums! Och sen efter det blir det våfflor.. Bra kväll känner jag att det kommer bli! :)
Hoppas ni andra också får en bra kväll!!
Är det någon som har blivit lurad idag?! :D

RSS 2.0