Inne via mobilen....

Var på kalas innan det var trevligt. Theo hade dock lite svårt för att somna så jag fick sätta han i bilstolen (för han brukar somna då) så efter ett tag somnade han en stund :) Nu äter Simon och jag och Theo ligger i hans säng och ska snart kolla på the last song. Är det någon som har sett den, isf är den bra?:)

11-03-21 09:17

Idag var vi uppe vid halv 9 tiden... Usch det var jobbigt, är jätte trött nu så jag funderar på att lägga oss i sängen igen och kolla på film :) Senare idag blir det att åka på kalas till min kusin och sen blir det att åka till Simon på kvällen. Blir ju att åka till skolan imon med så då ska Simon ha Theo så länge :) Här en puff som Theo fick igår när vi var på Gekås :)


spädbarnsdöd

Många har väldigt mycket emot att bebisar sover på mage... Men det är inte så farligt för förr i tiden så var det att man skulle ligga på mage.. Men eftersom att Theo bara sover på mage så tycker jag ej det är så farligt.. Han sover tyvärr bara på mage annars så somnar han aldrig... Visst jag är rädd för spädbarnsdöd men det är bara att bli van vid det...

11-03-30 21:35

Sanna var här en stund idag så vi tog oss en promenad och hade det trevligt! Var även på Gekås och köpte lite saker :) Tänkte ta kort på det imon och lägga upp om jag hinner för ska på kalas imon och sen till Simon :) Här är den tröjan som jag köpte för ett tag sen på Gekås.. Förlåt att det har tatt sånt tid, men ibland vägrar bara mina bilder att laddas upp här :(



11-03-30 10:01

Simon kom igår kväll och sov här tills idag :) Så vi gick upp tidigt för han skulle till skolan, jag och Theo får snart besök av Sanna :) Så det blir att göra lite pannkakor att bjuda på och ja min frukost.. (a) Det blir väl att vi tar en promenad, hoppas man kan våga sig ut i skogen.. Eller ja hoppas att älgarna gått sin väg nu så man kan börja gå runder här ja bor :o
Ha en bra idag! :)

11-03-29 19:45

Var hos tandläkaren i Måndags.. Det gick bra förutom att jag har tydligen fått ett litet hål i en tand... :| Det är inte bra att vara gravid man äter så mycket onyttigt då... Men nu äter jag inte så mycket godis eller kakor.. Det blir mest frukt och samtidigt tränar jag så ofta jag kan! Ne nu vill jag få ut min bäddsoffa så att jag kan köpa min nya säng :D
Tyvärr så kan jag ej lägga upp den bilden på Theos nya tröja... Vet ej varför, men ska försöka senare eller imon! :)


11-03-29 14:17

Igår blev det att åka till Simon på kvällen för att prata lite om saker... Idag blir det att åka in till stan och köpa prisent med Carolina!<3 För på lördag blir det födelsedags fest :)

i paketet

Här är det som var i paketet från Afrika :)

1.


2.

säng!!

Det får nog bli att köpa denna säng nästa gång vi drar till IKEA :D


paket...

Just det! I Fredags när jag kom hem från skolan så låg det ett paket till Theo som kommer från Afrika.. Tyvärr så är batteriet dött på kameran så kan inte ta kort idag.. Tar det imon och då får ni se vad det va i :D
Ska även ta kort på Theos nya tröja som jag har köpt på Gekås :)

vill....

Jag är väldigt sugen på att pierca mig... Men vet ej vart :((

11-03-27 18:47

Jag måste bara säga att jag har lite svårt att blogga på helgerna... För då är alla lediga så då blir det att man bara inte hinner med att sitta vid datorn.. :P
Men igår var det jätte fint väder :D Riktigt skönt var det ute, men var knappast ute :/ Var hemma hos Simon en stund på dagen sen åkte jag och Theo hem igen för vi skulle ha lite folk på kvällen här :) Trevligt var det åt god mat och hade det bara trevligt med musik och tjöt ;)
Idag har vi varit ute och grillat vilket inte gick så bra för grillarna som vi köpte på ÖB för 10 sp var hur dåliga som helst!  Men efter typ 1 timma så fick vi igång dom :S Kalt var det med.. Så nu blir det bara att ta det lungt :)

11-03-25 18:07

Idag blir det att jag ska göra tacopaj till kvällsmat, sen får det väl bli att äta lite våfflor efter eftersom att det är våffel dagen idag :)

Här e rreceptet om ni med kanske blir sugna på tacopaj någon gång :)
http://www.recept.nu/1.11055/pelle_johansson/huvudratter/kott/tacopaj#servings8


boddy

Theos nya boddy! :)


love

Okej... En bild gick att få upp.. Är lite glad för det iallafall för älskar denna bilden! Theo Sjögestam det bästa som har hänt mig!! ♥


irriterad..

Nää, snart blir jag nog riktigt jäkla arg! Varför ska denna blogg sidan hålla på och cpa hela tiden!!? Kan ju nästan aldrig lägga upp bilder längre! Blir så irriterad så jag vet inte vad!! Men bilderna ska upp så är det bara, ger mig inte!! :)

11-03-24 09:15

Idag vaknade vi tidigt... kl 7.. Men då gjorde jag lite mat till Theo och sen somnade vi om igen :D
Det var skönt vill ja säga :) Idag tittar solen fram men det blåser som tusan.. :( När tusan ska det bli BRA väder egentligen??? Vill ju ha vår och sommar nu nu nu :)
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra ta det lungt antar jaf eftersom att vädret inte är på topp :P
Men men sen senare blir det väl att åka till Simon, för imon blir det skolan för mig :)


bort med magen!

Tror det får bli att börja med sånt här lite smått :) Magen efter Theo måste vara borta innan sommaren :O Så nu blir det att träna och dricka sånt (:


11-03-23 21:16

Idag har vi faktiskt nästan inte gjort något! Va på karlsson och kollade lite hittade en boddy till Theo, tänkte ta kort på den imon och lägga upp :)
Var också på donken och tog en kaffe sen blev det att åka hem. Så en trevligt dag har det varit bara att det har blåst än del och solen har nästa inte tittat fram :(
Theo sover nu och jag kollar på efterlys och sen blir det Big Brother :)


en ledsen Theo...

Hejsan hoppas, här har vi visst någon som e ledsen haha (:


11-03-23 08:47

Vaknade kvart i 8 så då gick vi upp! Det var skönt att komma upp tidigt. Nu ligger Theo och kollar på disney channel så då passar jag på att sitta vid datorn ;)
Jag hoppas att det kommer bli toppen väder idag så att man kan vara ute :D


11-03-22 22:16

Dagen har varit bra idag :)
Först gick jag upp kvart i 7, Theo sov fortfarande. Sen kom Emma (min syster) upp och sa att hon inte ska till skolan för hon hade typ kramper i magen men iallafall så blev det att jag kunde sova lite till. Men väckte Theo så han kunde få lite käk i sig först sen somnade vi om till halv 9 igen, det var skönt! Så var hos felicia runt 10 tiden (:
Sen vid halv 2 tiden så kom Emma och hämtade mig igen..
Sen tog jag och mamma en tur till MQ för att köpa prisent till min kusin som vi ska fira på Torsdag =)
Har även hittat en systemkamera jag vill köpa på DAVIDS :D
Och nu sitter jag och kollar på Big Brother och Theo sover =)

11-03-21 22:00

Dagen har varit kanon! Vaknade tidigt så då gick vi upp, ja fixade mig inför skolan och var där i ungefär 2 timmar. Det gick jätte bra i skolan och vill gärna vara där mer, men tyvärr så kan jag ej det.../: Så jag var hemma runt 3 tiden. Efter det så gick ja o syrran ut och hade det gott i solen! Sen blev det att vi kolla på " halv 8 hos mig" och sen " världens bästa hotell " och nu äntligen blir det Big Brother! =D
Imorgon åker jag och träffar min lilla Felicia!! :D<3


11-03-20 20:51

Jaha denna helgen har varit bra.
Fredags var ja i skolan och efter skolan hade jag sån huvudvärk...
I Lördags gjorde jag inte så himla mycket hade ont i huvudet.. Träffade även gamla kompisar :)
Det kändes helt ok ändå att träffas, det var ungefär ett 1 årsen vi sågs sist eller ja pratade med varandra.. Så jag hoppas att allt kan bli bra igen mellan oss så man kan må toppen som man gjorde förr! :)
Snart kommer Big Brother sen blir det att sova, upp till skolan imon (:
Så natti natti!


3 månader

I Torsdags så glömde jag att säga att Theo blev 3 månader :D
Han börjar bli en stor pojke nu (:

11-03-18 17:34

Gick upp vid 10 tiden idag. Sen vid 11 blev det skolan :)
Det gick super bra att vara där fick mycket gjort och tog även med lite hem, känner mig duktigt. Gjorde så mycket i skolan att ja fick huvudvärk... Hoppas jag har en sån jäkla tur och inte behöver gå om! Om jag så ska behöva plugga ihjäl mig!
Nu sitter jag o Theo vid datorn o lyssnar på lite musik =)
Snart hoppas jag på mat och sen ikväll vet ja inte vad som händer ta det lungt iaf (:


11-03-17 17:38

Idag har vi varit duktiga :)
Gick upp tidigt, städat nästan hela huset och varit på gekås o köpt lite saker :)
Theo fick en till jacka som han kan börja använda redan nu :)
Nu blir det att äta, duscha och sedan drar ja till simon för han ska passa Theo medans jag är i skolan imon (:

11-03-16 21:58

Dagen har varit bra! Varit ute en sväng i det fina vädret och bara gottat mig!
Nu kollar jag på efterlys och snart kommer Big Brother =D
Nu har jag med tagit kort på Theos skor o jacka.

Skor.


Jacka


Och Theo :D

11-03-16 10:25

Godmorgon!
Nu har vi ätit frukost för en stund sedan. Idag är det jätte fint väder synd att det bara blåser annars hade vädret varit kanon! Så jag och Theo ska nog gå ut lite senare och ha det gott! Köpte även en vårjacka och vårskor till plutten igår så längtar tills han kan börjar använda det :)
Ska ta kort på det nån dag och lägga upp det tror jag :)


:O

Asså hur FAN kan man?!!!! Ne fyfan hur fan kan man döda djur sådär... Det är ju så hemskt så ja vet inte vad :((

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

11-03-15 21:46

Som sagt Theo tog dom 2 första sprutorna idag, det gick väl sådär.. Han blev väldigt väldigt ledsen... :( Så ja han fick alvedon när vi kom hem för han kan få feber efter sprutorna. Så jag hoppas verkligen inte att han får det.. Han har varit väldig gnällig nu under kvällen för han har antagligen ont :( Det tog en stund att lägga han för han bara skrek men ja nu äntligen sover han så gott! :)
Så får väl se hur länge sen sömnen vara... :P
Snart blir det big brother sen sova :)


Theo innan det var dax att sova (:

11-03-15 14:04

Om ungefär 1 timma så ska Theo ta dom två första sprutorna på BVC ska bli spännande o se hur detta kommer att gå :)

dålig bild!

Dålig bild men han ler! :D



11-03-14 21:47

Nu har theo somnat för kvällen/natten!
Och då passar jag på att sitta vid datorn och kollar på tv ( en unge i minuten ) och sen kl 22 så blir det big brother! :)
Idag har vi inte gjort så mycket, gick upp till ett berg men gick ner lika fort för det var jätte mycket älg bajs där :S och jag hatar älgar! Eller ja är rädd för dom!
Men imon blir det att åka hem till Felicia :)<3
Och sen 16:15 ska vi till BVC för theo ska ta dom första sprutorna imon så det ska bli spännande och se hur det kommer att gå. Hoppas att det kommer gå bra :D


11-03-13 12:25

Igår gick vi och la oss vid 11 tror jag, helt okej tid. Theo var väldigt gnällig igår vet inte om han har ont i sin mage... Men det släppte iaf senare det var ju skönt :)
Kolla på melodifestivalen.. Tycker inte att det finns så många bra låtar nu för tiden som är med i det... Det hade ju varit kul om vi kunde gå vidare med en bra låt :P
Men idag blir det att ta det lungt. Kolla på solsidan och sen Big Brother ;)
Mycket fint väder idag!! Så får nog försöka att vara ute lite :)

11-03-12 16:07

Jag vill så gärna beställa kläder på internet... Men eftersom att jag inte har fått tillbaka min kropp riktigen än efter graviditeten så vet jag inte om jag vågar köpa en massa o sen blir det för stort?... :(
Hittar ju massa fina kläder på www.ellos.se ...

mys kväll!

Idag tog jag och Theo sov morgon, riktigt skönt var det :)
Äntligen börjar min förkyldning att släppa, Theos förkyldning börjar bli lite bättre men han har sån hosta :(
Just nu är vi ensamma hemma. Vi skulle hängt med mamma och pappa och hela familjen till några men jag kände att det är bäst att stanna hemma när jag o Theo inte är så bra... Så snart hoppas jag att simon ska komma hit, så det blir väl en mys kväll med pizza och godis o film skulle jag tro :)
Om någon har något bra film tips så skriv det gärna :D
Ha en bra kväll!! :)

<3

Många kanske har mycket emot att man är en ung mamma. Men ja, jag bryr mig faktiskt inte vad andra tycker och tänker om att jag är ung mamma.. Vill dom kolla snett så visst gör det, är redan van att många kollar snett.  Men som jag tycker så är unga och äldre mammor lika bra? Om någon tycker det är skilland så säg det isåfall :)
Men jag älskar min Theo!!


11-03-11 11:27

Jag är fortfarande väldigt förkyld men det börjar bli bättre! :)
Skulle ju varit i skolan idag men kände att jag får vara hemma och vila så jag blir frisk! Theo är också snorig men det börjar också bli bättre :)
Nu håller jag och simon på att göra mat gott!
Ikväll vet ja inte vad som händer ta det lungt antar jag :)

11-03-09 22:34

Jaha igår kväll så fick jag feber... Så idag har jag inte varit så pigg inte Theo heller för han har också blivit jätte förkyld. Så idag fick jag åka in till apoteket för att köpa en sån feber grej man tar i örat på små barn för var rädd att Theo också skulle få feber men det hade han inte så det var ju bra :D
Ska ju till skolan på fredag men får se om jag kommer orka det.. Måste bli frisk så jag orkar att ta hand om Theo min mamma och min syster hjälper mig mycket nu.. Jag får inte anstränga mig för mycket för då kan jag bli mycket värre... Men jag är glad att det finns alvedon för då orkar jag med lite iallafall :D
Nu kollar vi på Big Brother mycket bra är det ;) Sen blir det att sova ska förska komma upp rätt tidigt imon eller ja jag lär ju vakna eftersom vi är sjuka.. :(
Men ha det bra!

Theo e söt!<3


11-03-08

Ja som sagt igår var jag hos Felicia och hade det väldigt trevligt! :)
Satt och pratade och kollade på film :)
Hängde även med henne till BVC och hon vägde Felix. Hon tyckte även att jag och Felicia ska starta en grupp (unga mödrar) här i varberg men för att kunna göra det så måste vi veta om någon som är intreserad av dom som är unga och har barn eller unga och väntar barn. För hon tyckte det skulle vara bra för oss unga att träffas och prata istället för att vi ska sitta med dom som är typ 30... Men vi åkte hem vid halv 7 tror jag och senare på kvällen blev jag kanon förkyld bara sådär :S Så idag är jag jätte förkyld men.. :/

11-03-07 07:21

I helgen har vi inte gjort så mycket..
Idag gick jag upp halv 7 kunde verkligen inte somna om efter att jag vaknade helt klar vaken... Men Theo fick fortsätta sova så jag gick och åt frukost medans han sov sen väckte jag han och gav han mat. Så ja nu ligger Theo i hans babygym och jag sitter här. Ska snart göra mig iordning för att idag blir det att åka och vara med Felicia och Felix mys! :)

Idag har jag och Simon varit ihop i 1 år och 2 månader <3

Felix & Theo

Theos fin kläder

För er som inte har sett Theos fin kläder



11-03-04 15:15

Idag blir det kalas hos bror min för Matilda fyller år på söndag så vi firar henne idag :)
Så håller på att fixa mig och sen ska Theo ha på sig sina fin kläder (:
Imorgon blir det att grejer ute för det skulle tydligen bli fint väder imon 5+, fast man ska aldrig tro på de.. :)
Ne nu måste jag dra mig för att fixa mig o Theo.. Ha de!

11-03-03 11:50

Idag blev det att vi råkade sova länge... Idag har jag ingen aning om vad som händer. Det blir iaf att ta det lungt och kanske städa klart rummet det sista :) Skulle egentligen varit i skolan idag, men eftersom att ingen kunde ha Theo så kunde jag inte gå dit idag men det förstår dom hoppas jag :)
Imon blir det kalas!
Jag är dålig på att lägga upp bilder, men det är bara för att jag sitter på min pappas data så har tyvärr inga bilder här... :/

11-03-02 16:47

NU sover Theo sin middag... lite sent men innan har han inte rikigt sovit som han brukar.. Så han har varit lite gnällig nu men ja nu sover han så gott :)
Så nu passar jag på att städa mitt rum för det behövs verkligen!!

11-03-02 10:09

Idag gick jag och Theo upp kl 8 men vi råkade somna så vi sov till kvart i 10 helt okej att sova så tycker jag. En lagom bra tid att gå upp på.
Sitter här och väntar på att Sanna ska komma hit :)
Ska göra lite mat till oss för hon kommer direkt efter skolan som hon slutar nu 10:00 (;
Får väl se om vi kanske tar oss en lång promenad och har det mysigt, kanske kan komma upp några bilder om vi orkar ta ^^
Simon kommer hit senare ikväll med, mys på det :)<3

11-03-01 12:38

Idag sov jag och Theo rätt länge vilket vi egentligen inte skulle göra... Ska nog börja gå upp rätt tidigt nu så han börjar bli van att man ska vara uppe då och inte sova halva dagen ;)
Men senare tänkte jag städa lite på mitt rum om mamma kunde passa Theo för då blir det mer gjort skulle jag tro :) Idag får man äta massor av semler med =)
Jag vill ha vår nu så man kan börja att vara ute.. (:

RSS 2.0