GOTT NYTT ÅR!

Ja idag är det sista dagen på detta året! Och det firar vi hos mina föräldrar med 3 rätter midda. MUMS! Vi har även lite raketer som vi kommer smälla hos oss :) Jag hoppas att det nya året kommer att bli mycket bättre än detta året! Håller även på att packar som galningar då vi ska flytta! Men vi har lite problem för dom vi ska hyra av svarar inte oss :S och vi skulle skrivit på kontraktet igår :O .....

Men gott nytt år önskar vi!! :D


Grattis Mormor!

Idag fyller min mormor år så vi ska dit på kalas. Och det är otroligt fint väder ute idag. Synd att man inte hinner gå ut idag... Kanske hinner när vi kommer hem om jag har tur! :D
Igår var vi ju hos min mamma och pappa och spelade bingolotto! Vi vann tyvärr inget, vilket är lite tråkigt att man nästan aldrig vinner på sånt... :( 3 miljoner hade verkligen inte suttit fel hos oss nu liksom! :) Hade inte tackat nej till det iaf! fast vem gör det egentligen? ;) Innan bingolotto började så var vi i hunnestad och kolla på fyrverkerier som dom gör eller något sånt ^^ Fick bara en bra bild men hoppas det går bra! Det var ganska kalt för att ta upp mobilen och ta massa kort, handen var ju helt frösen haha!
Det är så otroligt skönt nu att Theo har börjat sova hela nätterna vilket han har gjort nu i snart 2 månader skulle jag tro! Så jäkla skönt att känna sig utvilad nu när man vaknar! :D Theo håller även på att få 2 nya tänder där uppe brevid dom andra, dom har inte riktigt växt ut än men dom är lite på g! :)
Har fortfarande inte heller fått dagisplats för det är fullt överallt i Varberg, lite surt för mig eftersom att jag har skolan... Men får väl se hur jag ska göra men den... Bara min son har det bra så är jag glad! :)


Till mor & far!

Ska snart åka hem till mamma och pappa och hjälpa dom och sätta upp en trappa i garaget får även lite mat hos dom med. Tänkte även försöka att ta lite nya bilder på Theo! =)
Ne dax att åka vidare! :D

Känns som igår...

Herregud! Satt och kollade igenom denna bilden och hittade denna! Det känns som igår det var jag vaknade kl 3 på natten när pappa åkte iväg och jag hade ont i magen... Trodde bara det var förvärkar så ja försökte allt sova lite till, max 2 timmar till fick ja sova innan de gjorde ont igen. Så jag gick ner där mamma gjorde sig klar för jobbet och undrade vad jag gjorde uppe så där tidigt!? Så jag berättade varför, hon blev jensat nervös eller något och nästan tvingade mig att ringa in till förlossningen men NEJ jag vägrade! Jag skulle inte ha barn än, inte annan Januarie iaf! Men mamma gav sig och åkte till jobbet. Jag försökte ta mig en macka för ja/bebisen var hungrig... Men nej några bett gick sen gjorde det ont igen. Inte sådär jätte ont har ju faktiskt varit med om värre smärta tror jag! Men satte iaf på tven eftersom att jag inte kunde äta, kl var ju runt halv 6 på morgonen så det gick ju inte något bra på tven, så jag gick upp till min säng igen och satte på min älsklings film "tomten är far till alla barnen" råkade somna kanske 1 timma vilket jag behövde, men sen gjorde de lite ont igen... Mamma ringde upp syrran runt kl 11 för att kolla hur jag mådde. Men jodå självklart svarar man ju "bra". Men mamma ville fortfarande att ja skulle ringa eller åka in. Men jaha de fick ja ju göra då fast jag inte ville! Så fick kämpa mig upp ur sängen för att sedan packa BB väskan... Syrran blev helt galen eller något så Matilda (våran brors tjej) fick också följa med för Emma ville inte åka med mig själv, men som tur var så ställer alltid Matilda upp så hon hängde med utan problem! Vi hade lite problem på vägen dit då en dörr hade öppnats sig fast vi inte märkte de förrens typ halva vägen, ja det var kul! När vi kom upp till förlossningen på varbergs sjukhus så fick jag ett rum. Minns att det var det första rummet på hela avdelninge. Så vi gick in och satte och där och då ville Matilda ta detta kortet på mig så det är tagit ungefär 4 timmar innan våran prins kom till världen. Men efter att vi hade fått sitta där en stund så ville dom kolla om jag hade öppnat mig vilket jag hade gjort, 4cm! Jag blev först besviken och sa till henne att jag inte ska ha barn idag men då sa hon jo det ska du så du får bli kvar idag :) Jag ville inte riktigt det för ja ville ju inte ha innan Januarie... Men men senare åkte Emma och Matilda och då kom min mamma till mig. Simon kom ungefär 2 timmar innan Theo kom pga att han hade jobbat natt den dagen så fick inte tag på han för han sov... Men sen fick ja det och då kom han! Jag tyckte inte att själva förlossningen var jobbig då jag tål ganska mycket smärta! Jag fick ej sy eller klippas vilket känns helt underbart bra! :D Och 18:32 kom våran prins till världen!!<3

Vet dock inte varför jag berättade detta en gång till!? Men hoppas inte ni tycker det var tråkigt att läsa de =)



Ungefär 1.5 timma gammal!<3

....

Ändrat mitt blogg namn då jag inte är 16 år längre... ;)
Så nu heter jag "16 ÅR & FICK THEO" Eller om ni kommer på något bättre som får ni gärna komma med det! är ganska dålig på att komma på sånt faktiskt haha! Just nu sitter jag och kollar på KYSS MIG, inte kommit så långt men det värkar okej fast kanske lite mycket "snusk" eller vad man säger ^^


Inget roligt lov.

Jaha detta lovet är la inte direkt det bästa, vädret suger och det finns inget att göra! Jag som hade tänkt att ge mig ut på en promenad men nehe självklart ska det ju börjar regna så att man får sitta inne en hel dag! KUL eller inte.
Igår var jag på stan och fick köpt en tröja på gina + en bh och det var på rean bara bh. Fick även bytt mina tofflor jag fick i julklapp pga att dom var för små så jag tog ett par andra nu :) Otroligt sköna är dom! Nästan för varma att ha på sig men det är ganska skönt ;) Ska försöka att ta kort på det någon dag, men har ganska mycket att göra nu! Så kommer kanske inte hinna att blogga på ett tag. Men jag ska iag försöka.
Ikväll kanske det blir att åka och bowla och äta god mat med min familj + Simons pappa min farbror + hans dotter kanske också ska med, det ska bli kul det var längesen jag bowlade nu ^^ Theo ska också hänga med men inte bowla han är lite för lite för de ;) Theo fick även en ny vinterjacka igår från HM. Ska försöka att få en bild på den men när jag hinner med det.  Mycket som ska göras nu... Hinner knappt vara med några vänner längre som man saknar... Känns dock inte som att man har några kvar egentligen... Visst jag är ganska dålig på att höra av mig så jag ska inte lägga all skuld på att det inte är ni som gör det. Ska försöka göra mitt bästa med att få kontakten med vissa igen.

Julen snart över.

Jaha då var julafton över och jag fick jätte bra julklappar, inne tofflor, badrock och ja sånt där bra! Ska även ut på stan med mamma imon och shoppa kläder :) Theo fick ett kök och leksaker och kläder. Ska försöka ta kort på den någon dag när man väl hinner :O Har varit så mycket nu. Igår var vi hos min farbror och åt jätte god julmat! Gud vad det är gott med sån mat ändå :D Just nu sover Theo o ja ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi iväg på en sak, vilket ja inte kommer säga än ;)
Vad fick du för något i julklapp??
Ne nu ska jag fortsätta kolla¨på skilda världar! :D
Theo var en tomte på julafton! :D


1 dag kvar..

Jaha imon är det så julafton vilket det inte känns som... Känns som en helt vanligt dag! Men idag har ja o syrran varit hos mormor och hämtat pepparkakor som hon gjort även grönkål som mamma och pappa ska få :)
Ikväll ska vi även spela bingolotto hos mamma o pappa! Hoppas man vinner en miljon eller något sånt där bra, en bil hade ju suttit bra med ;) Ska även få jätte goda hamburgare mums! :D Snart blir det nog att kolla på sunes jul! Älskar verkligen den filmen " sunes jul" är det! Rolig som tusan är  den! haha :D
Imon ska vi först till Simon mormor och äta brunch och sedan på eftermiddagen så åker vi till mina kusiner och äter mat och sedan öppnar vi paketen där! Och jag har ingen julkänsla än ska jag säga er! Om snön komme så kanske man kan få lite..
MEN GODJUL SÄGER JAG REDAN NU!! :D


2 dagar kvar

2 dagar kvar tills julafton... Helt sjuk vad tiden går fort + att jag inte ens har fått någon julkänsla...! Känns som att det är ganska många som inte har det... Men Theo har iaf fått åkt pulka nu för första gången! :D Det var mysigt och han var glad :)
Idag har jag och syrran fått köpt de sista julklapparna! Och Sanna var även här och färgade mitt hår, tusen tack! Jag gjorde bara utväxten så det blev ingen ny färg denna gången ^^ Har även fått hem vagnen och jag bara älskar den! Helt underbart bra är den! Väger absolut inget och är hur lätt som helst att köra och Theo sitter jätte bra i den med! Jag är hel nöjd!! :D
Snart ska vi åka iväg till Simon pappa och äta lite mat trevligt trevligt! :)

Theo ute och åker pulka! :)



Theo i sin nya vagn! Har ser sur ut, men han har precis skrattat x)


Lov.

Stannade hemma idag från sista dagen i skolan innan lovet pga att vi bara skulle glo på en film... Kände att man lika gärna kunde umgås hemma med Theo ist! För filmer har vi hemma vi kan se på :D hihi! Idag har även den nya vagnen kommit! JIPPI! Så ska ut och pröva den sen när vi hämtat den! Det kommer även upp kort på den när jag har hämtat den!
Senare kanske de blir att åka pulka med Theo för första gången! Det kan bli kul och se det! :D
Ne om man kanske ska städa lite ^^

SNÖ!

Jaa! Äntligen har den där jäkla snön kommit! Dock finns det ingen i stan men som tur är så har mamma o dom :D Så imon kanske de blir pulka åk för Theo om det fortfarande finns snö kvar :)
Har även fått köpt klart alla julklappar! Så jäkla gott nu kan man slappa det sista! Jul mat kommer det inte bli någon här hemma för oss! Utan vi ska äta det flera gånger hos andra så det blir lite mycket tycker vi... Men jul mat är gott!
Har iaf fått papper från kommunen som har hand om dagiset och ja vi kommer inte få dagis förrens maj, april.. KUL! ELLER INTE!! Om dom har så lite dagis platser så får dom väl fixa mer! :O Får väl hoppa av skolan eller nått då, eftersom Simon inte kan ta ut sin pappa ledighet än...
Åååh ibland suger sitt liv ganska bra....
Han är nog lite sur på bilden, men han är ju iaf reda för snö! :D


Theo 1 år!

Jaha igår var det den 17 december alltså blev Theo ett år. Och det var ett årsen våran prins kom till världen 18:32! Det är något man aldrig glömmer!
Han fick jätte mycket fina presenter som han gillar, det var bilar, bok och ja sånt där kul! =) Ja det var en trevlig kväll med folket :) Nu väntar jag bara på att den nya otroligt snygga vagnen ska komma så vi kan börjar vara ute igen! :D Och jag hoppas även att snön ska komma!! :O
Sen tycker jag allt att det ska komma en mamma grupp för ungamammor, jag känner att det hade varit kul att umgås med såna som nästan är i min ålder som också har barn! Hade varit en kul grej det kanske även hade varit kul för barnen  :) Så om det är någon ung mamma i Varberg som läser så hör av dig!! :D
Här är en bild på Theos födelsedag!<3 Blev inte sådär jätte många bilder då det var många som tog bilder ;)



plugg plugg plugg...

Sitter nere i köket hos mamma och pappa och försöker plugga... Theo fick en fläskläpp innan :( Han ramlade och tandern gjorde nog så han bet till... Men efter lite fil så blev allt bra igen! :D Imon ska jag till doktorn igen och kolla benet igen.. Får väl se vad dom gör denna gången då för förra gången gjorde dom inte så mö.. Men ont har jag!!! Efter det blir det BVC med Theo, 1 års kontroll fast några dagar tidigare, så han ska få sprytor och sånt som han inte gillar... Mormors julklapp är beställd nu. ÄNTLIGEN. Så får hoppas att den kommer till jul bara =)

Det värsta jag vet är när folk tror att dom vet allt och kan allt! Åååh jag stör mig så jag vet inte vad. Allt man läser stämmer inte för  jäkla öre. Om du/ni inte visste det så kan man faktiskt gå in och ändra på vissa sidor så det så!! Sluta läs och tro!! Fråga såna som vet ist så blir allt bättre!!! :)
Hihi mina fina julblommor! :'D




Fråga = Svar!

FRÅGA!
hur funkar det att bo själva? är simon hemma och hjälper till med theo mycket? hur är er relation nu, du skriver inte så mycket om honom. hur mår du egentligen, är allt bra? du verkar lite nere ibland å är sjuk mycket också med både de ena å de andra =/ bra blogg, fortsätt blogga så mkt du kan! :) kan du inte lägga upp bilder på hur du bor?

Svar.
Det funkar jätte bra att bo ihop tycker jag! Simon hjälper till så mycket han kan. Han jobbar ganska mycket.. Våran relation börjar faktiskt bli bättre och bättre just nu! :D Med mig är allt helt okej förutom att jag är sjuk och har svinit ont i mitt ben.. Visst kan försöka att lägga upp bilder som vi bor just nu! Men det är ju inte vårat ställe, vi bor ju bara i en sommarstuga nu i vinter :) Men visst ska försöka! :D

Jaha idag hade jag la inte tänkt att ja skulle bloggat men det blev visst så ändå :) Har grymt mycket med skolan nu.. Har 3 prov på samma dag alltså en veckas plugg på alla... Känns la sådär jobbigt :O
Men på onsdag blir det ej skola då jag ska till doktorn för mitt ben och sedan blir det BVC. Har även fått med mig Simon på stan på onsdag så att jag kan leta efter lite kläder iaf efter en nyårs klänning! :D Hoppas jag hittar någon snygg och hoppas vi har något kul att göra! Haha. Jaa får väl se om vi kanske köper oss en julgran på onsdag med woho! :D Så himla mysigt! :) Ne nu ska jag och Theo kolla på julkalendern som vi missade innan! Ha de gott!

En sur Theo ;)


Hos mor & far.

Jaha var på gekås som sagt. Fick köpt lite dock inte julklappar som jag hade tänkt.. ;) Men men köpte ett par byxor och sånt där. Har tyvärr ingen bild på dom men kanske kan fixa det imon!
Just nu sover Theo och jag sitter här och kollar på tven med tända ljus och har det mysigt! :D Men självklart saknar man ju lite hemåt... hihi! Jaha imon blir det skolan, får försöka så mycket som möjligt eftersom att jag har ont i låret så har jag lite jobbigt att stå så länge när vi är i verkstaden... Men men det löser sig säkert! :)

Jag vet inte om man kanske ska köra en lite frågastund?
Fast om ni är sugna på att fråga något så frågat på NU!!! :)

Tänka tillbaka

Jag saknar faktisk den stunden man låg på sjukhuset och skulle föda. Inte för att jag gillar sjukhus! Men känslan när alla tog hand om en och försökte hjälpa till om allt, så underbart tänk om det kunde vara så nu med. Alltså att folk hjälper varandra. Då menar jag inte att folk inte gör det men vissa gör ju inte det... Men iaf så hade ju jag och mamma kalas i Fredags och jag fick en jätte snygg kofta! Bilden är tagen från ginas hemsida! Men den är otroligt skön även om jag bara har prövat den än.
Idag blir det att åka hem till mamma och pappa och sova där med Theo då Simon ska jobba natt, det är faktisk lite läskigt att vara här själv när det inte finns några lampor alls ute! :O Så jag mamma, Emma och Theo ska ta en tur till gekås senare och kolla efter lite julklappar kanske får se om man hittar något :) Julklappar till Theo är klart. Han förstår ju ändå inte riktigt så ja han får inte sådär jätte många som man själv fick när man var liten.. Men mer kommer kanske nästa år! :D
Vad önskar du dig i julklapp? :)


Förkyld så jag vet inte vad

Blev ingen skola idag eftersom att jag är så jäkla förkyld + att Theo också är lite snorig och hostig.
Men imon blir det iaf vårdcentralen för mig, mitt lår är inte att leka med det gör så ont! Så bäst att kolla upp det.
På fredag måste jag vara frisk då jag och mamma ska ha kalas för oss :) Får väl köpa vitlök och äta...
Just nu sover Theo igen.. Men men när man är sjuk behöver man mycket vila! Jag passar på att fixa en julklapp till min mormor, det tar sån tid. Har ju inte det bästa internet på telefonen men men bara hon får den så blir hon säkert glad! Kan dock inte berätta än vad det är ;) Det kommer bild på det när jag fått den om ja kommer ihåg :O

Jag och Wally för typ 2 årsen, saknar dig din skit! :)

Snö tack!

Alla har snö utom jag :( Bor kanske på fel ställe?? Älskar ju snö så kom gärna ner nu!!
Aja jag kan ju börja med att jag blivit sjuk, förkyld och lite feber lär väl komma mer snart... :( Var även med Theo hos tandläkaren idag, vi pratade en del och hon visade saker som är bra och dåliga för deras tänder! Hon kände på dom och allt var bra :D Har även jätte ont i mitt vänstra ben så jag vet inte vad! Kan knappt gå för de gör så ont men men ska väl kanske inte klaga så mycket.. Hade även eng prov idag det gick helt okej och imon ska jag tydligen ha ett prov till som jag inte han... Men det är på fordon, vi ska till brandkåren imon och hälsa på men får väl se hur jag känner mig för vi ska ju vara ute en del så ja vem vet jag kanske blir värre... Theo har börjat klättra en del och ja river ner massa saker men det får man väl tåla ;)
Herregud vad tiden går fort men 1 vecka kvar tills Theo fyller 1 år alltså en vecka på lördag då och då blir det en vecka kvar till julafton... Har ju bara köpt julklapp till pappa och Theo.... Men men tur man bor nära gekås ;)


RSS 2.0