En sjuk Theo..

På morsdag så fick jag en jätte febrig Theo med en jätte jobbig hosta... Han hostade så han spydde :( Så igår åkte vi till vårdcentralen med han för att kolla om vi kunde få bra hostmedecin för den jag hade innan gjorde inte så mycket nytta... Dom kollade igenom honom som dom alltid gör och då visade det sig att han hade öroninflamation i båda öronen, starkas liten!! Så nu käkar han pencelin som inte är jätte god. Det är fruktansvärt jobbigt att trycka i han saker som han inte tycker om... Just nu ligger min lilla prins och sover medans jag städar lite. Har fått städat den del på mitt rum och ska snart gå ner och städa lite :) Imon blir det till att försöka gå till skolan får hoppas att Theo sover denna natten...

I helgen var jag ju i Hässleholm, det var inte sådär jätte kul då vädret inte var kanon det regnade lite då och då hade inte riktigt någon jätte god värme men det gick. Dom hade inte heller så mycket man kunde kolla på/köpa saker (stånd). Fick köpt en tröja till Theo, den på bilden och sen fick han även en tjock tröja :)


BRÄNT MIG!!!

Satan i gatan vad har har bränt mig.. HAHA! Jag är som en kräfta på min rygg + ben .... Ser ganska kul ut men kan ju ta och säga att det känns inte kul ! Badade iaf igår det var kallt men ja jag doppade mig ;) Vilket jag knappt kunde tro att jag skulle göra..

Bilden tog jag igår efter allt solande ... Det var inte sådär jätte lätt att ta kort själv men ja man ser ju iaf skillnaden...



Har även fått tvättat av moppen dock blev den lika illa igen efte all pollen... Men men det är så det blir till sommare ;) På Lördag drar jag till Hässleholm på träff, raggaträff typ. Kommer bli kanon! Längesen jag var där nu så ska bli kul att åka dit igen :) Annars brukar jag alltid sitta barnvakt men detta året blir det icke så ;)
Ska försöka att ta bilder, men har bara mobilen att ta kort med då jag inte har någon kamera längre...

VARMT!

Jesus vilket väder vi har fått nu! :D Otroligt skönt är det, men ibland lite för varmt speciellt när man ska sova :( Har bränt mig i ansiktet känner jag... Har varit ute i solen sedan klockan 11 på för middagen till typ 6 på kvällen så ja jag hoppas att jag har fått lite färg iaf! :D
Har även träffat Caro idag, det var ett bra tag sedan men det var himla trevligt! Vi drog till en sjö i närheten av mig och slappade! :) Blev otroligt sugen på att bada men hade jag gjort det hade jag nog blivit förkyld om någon så jag hoppade det. Har även fått tränat en del, det var skönt men ganska jobbigt eftersom det är som värme... Men det gick ju ändå :) Saknar även min Theo!!!
Imon blir det att dra in till stan och shoppa lite efter skolan med syrran, har redan hittat ett par byxor som jag ska kolla på :) Dom på bilden! Byxorna kommer från HM.

Besviken.

Igår var vi ju på High Chaparall.. Självklart förväntar man ju sig att det ska bli jätte kul, men ja när man väl kommer fram så blir man uppdelad i två grupper.. Tydligen så duger inte vi som har barn.. Ska ta mig fan komma ihåg detta nästa gång någon utav dom säger " Ta med dig Theo " Men nej det kan dom glömma!! Att jag och min son inte duger för dom andra när vi är 6 tjejer är fan sjukt! Jag är så jävla besviken så jag vet inte vad. Vänner känns det då fan inte som att man har ! För så tycker jag då verkligen inte att en vän ska vara.. Men men jag är glad att Michan och Albin gick med mig och Theo vi fick ju iaf lite roligt även om vi typ bara hann och gå runt lite innan vi skulle åka hem.. Men ska ju som sagt dit i Augusti igen och då åker bara jag och min son !!
Jag duger kanske bara när ingen annan kan vara med någon utav dom... ÅÅH!
Aja efter vi kom hem så tog jag syrran pontus och theo cadillacen till stan och åkte lite, det var inte sådär jätte mycket folk ^^ Sen käkade vi lite och köpte med oss godis och åkte hem. Mamma och pappa var inte hemma då min kusin gifte sig igår! Så ja grattis till dom! Idag åker antagligen Theo med o då har jag ingen att vara med :( Min lilla prins lämnar mig igen... :(<3



Ledig.

Ibland är det bra skönt att bo hemma.. Men ibland blir det bara för mycket gnäll... Men ja det är iaf skönt att vara ledig nu en hel vecka! På Lördag blir det ju High Chaparall med några av mina kompisar + Theo :) Kommer bli kul!
I Söndags var det ju dop för Olivia, hon fick ett rosa fotto album av mig Theo emma och Pontus jätte fint var det :D Det var ett fint dop, efter dopet fick vi smörgåstårta och tårta riktigt gott var det ska jag ta och säga er! :D Amanda var och tog kort på dopet och hon tog några bilder på Theo dom som är under, riktigt fina blev dom! =D Min lilla prins han är så fin!



Jaha.. Detta var den ända bilden som ville komma upp idag :( Får försöka igen senare!! Hatar när bildena inte vill....


Lång ledig..

Jaha idag har vi varit i Göteborg och handlat lite saker och kollat på motorcyklar! Jag fick köpt mig en fox tröja en blå! Var även och kollade på skor men jag hittade inga, men Theo fick ett par nya iaf sedan fick han en upp blåst bil som man kan leka och bada i ur cool! Så den kommer han säkert älska mer en något annan till sommaren skulle jag tro ;) Sedan fick theo massor av nya kläder i veckan som ja köpte till han, sommar kläder då! Han fick även en Sverige tröja som han ska ha när Sverige spelar! Imon blir det dop för Oliva och sedan vet jag inte vad som händer... Jag är iaf ledig en hel vecka nu! Så jäkla skönt! Ska på läger med skolan och jag kan inte hänga med då jag har Theo, ååh det 'r ka väldigt glad för att jag slipper följa med på det ;). Sen till helgen blir det nog att dra till High Chaparall med några kompisar. Kommer bara vara borta över dagen så tar vi och sover över där i agusti ist :)


Valborg?

Det var seriöst den sämsta dagen i hela mitt jävla liv igår.. Ett skott i pannan hade suttit ganska okej just nu. Ensam är väl det ända man kan säga just nu. Kan man inte hantera alkohol så ska man ta mig fan inte dricka heller. Fick inte ens hämta min egna son. Var hos polisen men DOM ska nog tacka gud att det var stängt. Nu måste man tydligen ha tillstånd för att hämta sina barn! Vad fan är det för jävla fel på alla!! Jag blir så otroligt jävla trött, vill fan bara slå ner er alla så hjärnan kanske slår till rätta!! Jag är Theos mamma!!! Jag har väl för fan all rätt i världen att hämta min egna son!!?? Eller har jag fel?
Bor ju även hemma med... Då vi har flyttat... Så nu är det väl bara att fixa jobb och bostad till mig och min lilla ängel som betyder mest i hela denna världen!!<3
Håll dina vänner hårt! Det är det bästa du har här i livet!
Det var väl det ända jag kunde få ut i min hjärna idag... Det snurrar o snurrar....



RSS 2.0