Skolan, varit hos mamma + familjen.

Har inte bloggat på ett tag då jag inte haft tiden till det. Har varit i skolan sen har jag och Theo sovit hos mamma och pappa för Simon jobbat natt. Jag sover hos mamma o dom pga saker som gjort att jag inte klarar att sova HÄR själv.. Känner mig inte säkert för 5 öre att vara här själv. Men det är då man ska tacka gudarna att man har föräldrar! :D Men jag var ju snäll och bakade kärleksmums och gjordew pannbiff och potatis gjorde även egen brunsås :) Det blev gott! Det tyckte nog även dom andra med för fick mycket berum! Roligt :D Pappa ville även att jag skulle göra om detta fler gånger :)
Men nu är vi hemma på Håsten igen. Theo sover och det gör Simon med så då passar jag på att blogga lite :D
Blir en lung kväll ikväll, skönt det. Imon ska jag ut med mina kompisar och det ska bli kul, längsen ja hittade på något kul ^^
Bilden på Theo är taget i Lördags ^^


Känns bättre.

Allt börjar att bli bättre.. Man kan ju hoppas att det är slut med denna skiten nu!
Men idag är det ju Fredagen den 13. Får väl se om jag kommer få otur som jag alltid har på denna dag.. Men det blir iaf en tur till Gekås senare idag med Josefine kolla efter lite grejer ska även kolla lite till på en dop present (inte på gekås!) Min brorsdotter ska ju döpas näsa månad. Men tror jag har hittat en sak eller jag fastnade iaf för den saken, kan inte säga vad det är då Matilda (Olivias mamma) läser min blogg ibland så vill ju inte att hon ska få reda på det innan ;) Men kan försöka komma ihåg att ta kort och lägga upp bilden när dopet är över :) Måste också åka och träffa min bror + hans lilla familj snart! Det var så länge sen, eller så kanske man ska bjuda hem dom på fika! :D Men jag och Josefine åker mest till gekås för att köpa ett spel haha! Skipbo heter det. Blir väl att man kanske köper något mer när man ändå är där :) Idag har jag iaf varit duktig, har diskat massor av disk ska städa toan och ja hela lägenheten beror på hur mycket jag hinner innan det är dax att gå mot bussen :)


Början på något bra som blir värre...

Jag trodde det skulle vara slut med detta skit liv som varit det senaste.. Men nej det blir bara värre för dag som går! Jag klarar inte mer nu, är nog fan inte tillräkligt stark för att vara med om detta... Jag ska aldrig mer ALDRIG någonsin ge bort 10 röda rosor!!! Fick inte ens ett tack... Fyfan vad dålig jag känner mig just nu... Inte ens ett tack är jag värld... Vet inte vad ja ska ta mig till... Ta tag i detta skit liv och kanske söka upp någon som kan göra mitt liv lite starkare! Den ända som får mig lycklig är fan Theo min underbara älskade son!! Den ända som får mig att vilja här i livet...
Tänk om jag någon gång kunde varit såhär glad som på bilden!


Ännu värre..

Dag för dag blir det bara värre o värre... Får reda på mer saker jag fan inte vill... Magkänslan hade fan rätt.... Jag kan fan inte fatta att det är sant... Så jävla besviken så det finns fan inte! Nu sitter man här ensam... Vad fan händer här egentligen !?.. Tack Josefine för att du gjort min dag bra och så jag fått tänka på något bra! Snart blir det duschen och sedan dra någonstans där jag inte vet vart... Hoppas att ni läsare får en underbar rolig påsk med mycket skratt och trevligt folk! Glad Påsk på er!!

Bjuder på bilden, tog en ridtur innan idag med Josefine!<3


Katt piss

Allt är seriöst katt piss just nu! Vet knappt vad som händer nu! Känner bara att jag är i en djup depression... Vet inte varför men något är fel men jag vet fan inte vad! Det hjälper inte att prata med någon kurator eller något heller dom är inte direkt till någon stor hjälp! Men det bästa som finns är när Theo vill ge mig kramar hela tiden! Man kan knappt hålla inne tårarna för man blir så otroligt glad för en liten kram. Ja inget går ju som planerat heller... Blir ju att flytta snart sen hur man gör sen vet jag inte och det är inget jag direkt vill tänka på heller! Behöver nog bara all kärlek man kan få här i världen just nu...
Det som hade gjort mig glad just nu är att se min största idol som kommer till Varberg... Björn Rosenström en dröm sedan jag var liten... Men det lär väl aldrig hända det...
Jag vill vara liten igen då hade man inga problem eller något, man behövde knappt tänka för man fattade ändå inte något! Det var den tiden då man egentligen hade det som bäst!!
Ne får väl sova... Godnatt! MEN JAG ÅNGRARA ALDRIG THEO!!



Trött

Herregud vad trött jag är idag. Det tar verkligen på krafterna att gå upp tidigt :O Fast blev ju väckt vid 7 av att någon ringde :S Väldigt störande måste jag säga.. Vet inte ens vem det var men det är väl kanske lite tidigt att ringa till någon kl 7... Men efter skolan så åkte jag emma mamma och Theo till Gekås, fick köpt en jacka och Theo fick en med :) Riktigt snygg jacka tyckte jag att det var. Ikväll ska jag kolla på Morgan och Ola-Conny kl 20.00 på 5 ;) Har även fått sökt ett till sommarjobb! Känner mig duktig nu har fått sökt typ 5-6 st nu :D Men ska söka massor mer!!!

Theo innan vi åkte, har är väldigt trött det är därför han ser så sur ut ;)



Theos nya jacka + keps!


Hemma !

Jaha då kom vi hem idag, känns jäkligt skönt ska jag säga er! Veckan har varit helt okej. Kan ju tipsa er som har barn att åka till Lalandia och bada! Men bada inte för mycket för det blir lätt tråkigt ;) Det var mycket folk dom sista dagarna... Det var jobbigt, tror Theo också tyckte det. Tyvärr så har jag inte tagit så mycket bilder då jag knappt haft mobilen på mig. Men dom få bilder jag har ska jag försöka lägga upp så fort som möjligt, inte idag! För är riktigt trött och har värk i min rygg :( Theo har varit helt slut hela veckan! Men han tyckte det var jätte kul att bada :D Ser fram emot sommaren tillsammans med han o bada =). Han håller även på att få 2 nya tänder längst in i munnen ^^.
Vi bodde i en sån här stuga om någon är intresserad av att kolla, så klicka på länken isf :)

http://www.lalandia.dk/se/semesterhus/Pages/NordicPlus8Roedby.aspx

RSS 2.0