fyfan!

Neeee säger jag bara fyfan vilken hemskt semester jag har haft! Trodde detta skulle bli något kul men nopp det var nog det sämsta som hänt mig! Mellan Torsdag och Fredags natt fick jag sovit 30 min pga en sak som jag inte skriver här! Så i Fredags som kom ner och hjälpte mig med Theo men hade väldigt många andra som också gjordet det, tusen tack! Men fick springa till ett varuhus och köpa mig ett tält eftersom att jag inte VILLE/KUNDE sova i den där husvagnen som var planerat! Men jag fick iaf sova HELA natten vilket var riktigt jäkla härligt men var ändå jäkligt trött på lördagen... Då var vi inne på High Chaparall, sen ville alla kolla på Jeeparna som kör tävlar i lera mot varandra. Men det var så jävla mycket lera så jag kunde inte hänga med för hade barnvagnen och dom andra tog tåget dit och vagnen fick inte plats på det.. Så jag gick själv där inne en stund på Theo och väntade på att showen skulle börja och då smsade Matilda mig och ville också kolla! :D Senare på lördags kvällen åkte jag Simon och Theo hem.. Kan ju också säga att det värsta jag vet är att folk snackar bakom min rygg till andra! Men jag är glad att folk säger till om det!<3 Fick inte direkt några bilder heller för kameran dog..... :( Men fick en ganska dålig med mobilen den är från showen en hoppar från 12 meter upp rätt ner i något mjukt typ ^^


VILL HA

Kan även säga att jag vill ha denna när jag fyller år!!! :D


Packa packa packa....

Jaha var i skolan idag, 09:50 till 16:00 stod det på schemat men snälla lärare som jag har så fick vi sluta kvart i 2 eftersom att 2or och 3or eller vilka det va som var i verksataden så vi kunde inte gå dit ^^ Men men det gjorde inte mig så mycket för jag var trött som ett as typ... Har även fått en nytt schema.. Jobbigt att dom bara kan göra om schemat sådär!! :O Inte mitt fel om jag skulle råka komma försent då ju... Men dagen i skolan var lite seg eftersom ja var trött och dom pratade typ hela tiden, fick även nya böcker som vi får ha alltid :) Alltid känns bara så jäkla bra just nu!! :D Är verkligen så himla glad att ja kom in på fordon så jag vet fasiken inte vad =O :D Theo sover så då ska jag passa på att packa lite inför imon då vi drar till High Chaparall :D Så kommer nog inte blogga förrens jag kommer hem på söndag men ska försöka få några bilder :)




vad ska man skriva...

Har inget direkt att skriva idag mer än att jag varit ledig ifrån skolan... Ska dit imon men då ska vi typ vara i verkstan hela dagen NICE :D Går till lite minder nice men men ^^ Ska även packa det allt imon för på torsdag drar till till Chappen!! Fick även reda på att Simon kunde komma ner på Lördagen och sova med oss tills Söndag för han var ledig då! Mysigt :)

Och om ni har några frågor ni vill fråga så bara för det fråge stunden är närsom typ haha 

Helg helg och helg

Jaha har inte hunnit att sitta vid datorn det senaste... Har inte gjort så mycket mer än att ha pluggat en massa eng så det ska gå lite fortare sen när skolan när börjar... Theo sover som en gris just nu...... Så ja vi får väl se när han somnar ikväll... Imon blir det första dagen i skolan och i en ny klass :) Fordon blir det och ja kommer inte ha samma schema som dom på fordon för kommer vara vissa dagar på IV och plugga upp mina betyg det är därför jag sitter och gör så mycket eng jag bara kan med nu :D Jag ska verkligen ge att nu för att vissa att jag är duktig och kan detta!!
Men i lördags så var vi hos min bror som fyllde 24 år så ja grattis till han igen ^^
Och Theos tand börjar komma längre och längre upp nu =D
Tänk att min lilla plutt har varit såhär liten ♥


GLAD IGEN

Fick ett samtal idag av skolan och nu har jag tydligen kommit in... Om dom säger något mer om detta då hoppar jag nog fan av! Det är 4 gången nu dom inte vet vart jag ska ta vägen på måndag! Visst dom har mycket nya elever som kommer, men dom måste väl ändå kunna veta något om mig som gick på skolan förra året (IV) Usch detta börjar bli lite smått jobbigt.
Men iaf idag har jag och syrran bakat bullar + frallor det blev got :D Theo fick dock inte hjälpa till men han fick sitta och kolla på, det tyckte han var kul ;D Min lille prins blev också 8 månader igår (17 augusti) så nu börjar han bli en stor pojk! :D Han sitter inte riktigt än men det är på gång, det får ta den tid det tar :)


! !

INGET BLIR SOM JAG TÄNKT!!! Allt det glada blir nog inte så glatt mer!! att dom kan hålla på såhär jag pallar inte med det! Går och lägger mig nu!!!

inte hunnit

Hinner typ inte med att blogga nu.. Har mycket att göra men ändå inte :S Hmm...
Men nu har Theo blivit sjuk jätte förkyld bara sådär pang... Men det är väl antagligen för dom där små tänderna ska upp nu... Så jag håller tummarna på att han INTE ska få feber.. Men imon ska jag på möte till skolan ska bli spännande och se vad dom säger och hoppas dom kan göra min tid i skolan lite lättare eftersom att jag har Theo.. Har även hittat en tröja + byxor jag funderar att köpa till Theo i julklapp eller när han fyller 1 år =) Jag menar han fyller ju 1 om 4 månader O.o tiden går för jäkla fort...!


Fyfan vad jag är lycklig!!!

Igår morse fick jag TVÅ brev... Först såg jag inte dom och sen när jag väl såg dom så täckte jag esch dom är inte till mig ändå.. Har ju redan fått reda på vilken linje jag kom in på och sånt så det är säkert till pappa... Så jag gick och tog mig en macka ist och kollade på tv med far. Sen när jag hade ätit upp så tänkte jag nehe om inte pappa ska öppna dom så kanske jag ska kolla vems brev det verkligen är.. Och jo där stod självklart Fanny Sjögestam på båda :O Jag tänkte bara vad fan är det nu jag orkar inga mer brev mår bara dåligt av det för får aldrig något positivt i dom ändå... Öppnade det första där det stod varbergs kommun på... Tro det eller ej men där stod det fan att jag har kommit in på FORDON PÅ PEDER SKRIVRES SKOLA!!!! :D FYFAN VAD LYCKLIG JAG BLEV!!!!! Trodde fasiken närstan jag skulle börja lipa! Det stod även att det förra brevet vad fel asså dom hade ju skickat att ja skulle gå om IV igen men det var fel!!! :D Kan fan nästan inte besrkiva hur glad jag var! Äntligen kan jag drömma vidare om att sitta i en lastbil och köra!!!! Hihih :D
Undra vad det är som händer med mig!? Första gången på VÄLDIGT länge så händer det bara bra saker med mig liv! Såhär glad har jag nog aldrig varit sen Theo kom! Tror kanske det är min skitunge som ger mig all tur i världen!!♥



Tråkigt väder

Fick en fråga till.

Hur går det mellan dig och Theos pappa? :)
Jodå det går bara bra! =)

Som sagt skriv gärna vad du heter!! Så man vet vem människan är som ställer frågan!! :)
Idag var min mormor på besök trevligt! Frukost blev det, ost frallor mums! Sen körde vi hem henne och sen efter det åkte vi och kollade hur det gick för min bror i hans hus men jodå det går ändå ganska fort för dom :D Snart är ju ett rum klart!! :) Det kommer nig bli super fint när allt är klart skulle jag tro :)
Imon lär jag ju inte blogga så kan ju berätta redan nu vad jag ska göra. Först ska jag och syrran klippa oss vid halv 3. Sedan på kvällen så tar nog hela familjen en promenad upp till Kim och Matilda och äter något gått och umgås och senare går vi hem. Skönt att man kan gå upp till dom! Om man tex har tråkigt någon gång så kan man ju allti gå upp till dom och umgås hihi! :D



SVAR

1.  Tänkte på när du skrev att du va uppbokad varje helg i augusti typ :) å vad är de som händer den 1 sept? :)

Ja nu i augusti så är jag ju bokad ganska mycket, en sak kan jag ju säga och det är att jag och Theo + några till ska till High Chaparall sista helgen i augusti. Tyvärr så vill jag inte riktigt avslöja vad som kommer hända den 1 september, men håll koll :D

2.  har ni hittat någon lägenhet? :)

Nej tyvärr :( Det är väldigt svårt att få en här i varberg...

3. Hur känns det att vara 16 år och mamma?? :) från http://madelenolsson.blogspot.com/

Jodå det känns jätte bra faktiskt! :D Bättre än vad jag trodde det skulle vara. När jag var liten så drömmde jag alltid om att få vara en ung mamma och ja min dröm blev sann :D Ne men helt underbart är det verkligen!!

OM NI VILL VETA NÅGOT MER FRÅGA PÅ!! ÄR GANSKA DÅLIG ATT SKRIVA OM MIG SJÄLV!! SÅ STÄLL GÄRNA MER FRÅGOR NÄR DU VILL, SKRIV GÄRNA VAD DU HETER MED SÅ JAG KAN SKRIVA VEM FRÅGAN ÄR IFRÅN! :D

Sugna?

Någon som är sugen på frågestund?

DÅ KAN DU STÄLLA DIN FRÅGA I DETTA INLÄGG NÄR DU VILL!!! :)

Ska ha!

Någon gång när jag väl har fått mig lite mer pengar så ska jag allt ta och köpa mig denna hund!! En Papillon! Tycker dom är så otroligt fina och söta!! :)


Gekås...

Idag blev det gekås... Ångrar det lite men ändå inte! Var där vid 9 tiden och ja folket hade redan börjat komma :( Inte helt OK! Men men fick köpt lite grejer, en vinterjacka + termobyxor på samma pris :) Men fick typ stå i kö 5 min ut för kassan cpade lite men det gjorde inget hade varit värre om det var längre man fick stå och vänta ^^ Men måste åka dit snart igen när det inte är så mycket folk och köpa det som verkligen behövs nu :) Theos jacka på bild :)




Augusti

Förlåt att jag inte bloggat på länge men har knappt haft tid till det nu... Mycket som händer... Men egentligen är det inte mycket som händer :O Det är nog vädret som gör det ;) Idag är det riktigt skit väder regn och ibland kommer åska :( Denna månaden kommer nog gå fort.. Varje helg utan typ en är uppbokade :O Sen är det ju 1 September (a) ♥ Imon flyttar även min bror och hans tjej längtar efter att man ska få se hur huset ser ut :D Har ju sett bilder men vill ju se det på riktigt med :D Theos tänder börjar komma upp snart hihi! :D Han har även börjat att gå om man håller han i armarna/händerna men han är inte riktigt stadig i benen än men det kommer med tiden :) Just nu ligger han och sover som en gris! Skulle även ringa 2 viktiga samtal men vill första ringa till en eftersom det är viktigaste för mig, det handlar ju om min framtid hihi! Säger dock inte än vad det handlar om, men när jag vet svaret så kommer jag säga det :D Så HÅLL KOLL!!


Bränt mig..

Smart som jag är så tänkte jag att för att få lite bränna så är det kanske bra att klippa gräset.. Joo visst det var bra att klippa gräset men det var inte bra för mina axlar + knän... :( Tänkte inte heller ens på att smörja in mig :( Men men hoppas att man ser lite brun ut iaf till skolan börjar. Jo på tal om skola så fick jag ett telefonsamtal av rektorn på IV skolan jag gick i nu.. Han hade ganska bra saker att säga och säger dom inte här än för ens jag är 100 på allt :D Har även varit iväg men Caro och tagit lite bilder, dock blev dom inte sådär jätte bra... Men några funkar så lägger upp några här som ser bra ut iaf :) men får tyvärr inte upp dom nu... Imon har jag blivit bjuden på 19 årfest ska bli kul (: DOCK har jag GLÖMT köpa något?! :( Pinsamt ju :( Men får ge henne det någon annan dag då när jag har köpt... Det skulle blivit Skara Sommarland nu på lördag men vi ringde idag och skulle boka stuga men nej dom hade ingen alla var upptagna... Så ja det får väl bli att ta det nästa helg ist och då blir det nog fredag - söndag :D


Orka värmen!

Jag orkar inte med värmen mer :( Det är typ 27 grader på mitt rum varje dag/natt speler ingen roll om jag har två fläktar det gör inte det bättre :( Så nu vill jag ha vinter så att man kan sova bra om nätterna! Men idag har jag och Theo varit hos min kompis som var barnvakt åkt Meja 1 dag äldre än Theo. Theo tyckte hon var spännande men hon var inte på det bästa humöret, men Theo hade det iaf kul :) Fick även ett sms av DAVIDS innan idag så nu är min mobil tydligen klar :S Tror inte dom har ändrat något på det :O Men men imon får vi ju hämta den ^^ Hoppas ni andra har det bra i värmen iaf! :)




Lång promenad med bästa Caro!

Idag har jag och Theo mamma o Emma varit inne i stan och handlat mat.. Fy tusan vad jag hatar WILLYS dom har aldrig öppet alla kassor när dom behöver det..! Fick nog stå i kö i 15 min :S och ändå hade dom 3 kassor som inte var öppna så varför inte öppna dom :S Sånt blir jag trött på! Det var också tänk att det skulle bli att rida idag med men så blev det inte, det var tyvärr för varmt.. :( Så jag och min bästa vän Carolina tog en jäkligt lån promenad på 1 och 30 min! :D Känner mig väldigt duktig nu ska ja säga er! :D Hade även med mig kameran så fick några fina biler :)





. . .

Jag förstår inte varför alla ska ljuga mot mig... Såhär dåligt har jag nog fasiken inte mått på flera år.. Allt dåligt kommer ungefär på samma gång. Ärligtalat så tror jag att jag ger upp allt förutom min Theo allt annat kan bara dra just nu... Jag gör så gott jag kan för att Theo ska få det så bra som möjligt, men jag får ju nästan bara skit för det ändå... Men jag vill iaf ge all lycka till min bror o hans tjej Matilda som har köpt sig ett fint hus! :)


Lägga ner..?

Eftersom att läsandet på min blogg börjar bli mindre och mindre så funderar jag på att kanske lägga ner den...? Men självklart så vill jag ju höra vad ni tycker? :)
Jag är också väldigt sugen på att börja packa ihop mina och Theos saker för det är ju exakt 1 månad kvar idag!! :D Men det känns ändå lite tidigt... Men det bästa utav allt är att vi kommer få.... HAVSUTSIKT!:D Super mysigt!!
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska beställa kläder till mig och Theo.. Theo sover iaf som en gris just nu, men en söt gris! :D Ganska dålig bild men den är tagen med mobilen och har ju en annan telefon nu så ganska dålig kamera...



RSS 2.0