Något dom inte visste...

Blev aldrig vårdcentralen igår utan det blev idag. Igår kväll fick ju Theo 39 graders feber bara sådär pang! Gav han alvedon sedan gick vi och la oss. Idag på morgonen när vi vaknade hade han ingen feber överhuvudtaget mycket skumt tycker jag.. Så jag ringde vårdcentralen och berättade allt och om öronen. Fick en tid och åkte dit. Doktorn kunde inte se något i öronen men tyckte det var väldigt skumt med febren. Öroninflammation hade han inte, antagligen så hade han läkt ihop det själv trodde doktorn, det trodde jag faktiskt inte man kunde göra så blev lite chokad haha. Men efter en stund fick vi åka hem och om han får feber igen så måste vi ringa in och få en ny tid! Har redan planer på en till tatuering men vet inte riktigt än när! Just nu måste man ju ha pengar till julklappar och sånt :) Jag tycker det är riktigt snyggt när man har stjärnor :)
Skulle kunna tänka mig att göra en stjärna bakom örat eller nere på foten ungefär :)

orkar inte...

Idag skulle det vara 200 dagar kvar för mig också att fira till studenten.. Men ne.. Man blir fruktansvärt besviken och ledsen när alla ska prata om sånt med mig.. Visst dom kanske inte tänker på det men man blir ju ändå ledsen... :( men istället fick jag tillbringa en mysig kväll med en son som har 39 graders feber.. Inte alls kul! Får bara hålla tummarna hårt att vi får sömn inatt! Han somnade fortare än den när han la sig i min säng. När han är sjuk så får han mer än gärna sova bredvid mig! <3

snö!!

För några dagar sedan önskade jag mig en tidig julklapp och det var snö till julafton? Visserligen är det inte jul än men snön har börjat falla lite smått så nu är det bara att börja hålla tummarna att det är en jäkla massa snö till julafton! :D Sitter även och tittar på nyheterna och dom pratar om folk som bor på fun city (flyktingar) tycker faktiskt att det är dåligt att såna ska kunna få bostäder hur fort som helst! Vi som bor här får ju stå i kö och inte dom? Och nej jag har absolut inget emot flyktingar tycker bara det är så dåligt att dom kan komma hit och få bostad direkt :(

Jaha..

Fick min prins idag! Men han är förkyld och hostig märkte med att han troligen fått öroninflammation så det blir att åka till doktorn imon så ingen skolan imon inte... Men men sånt är livet jag hinner ikapp dom andra utan problem senare! :) Håller just nu på att göra hemma gjord soppa! Så himla gott det är med hemma lagad mat som man gör själv ist för tex burksoppa. Sån stor skillnad verkligen! Kan försöka att lägga upp bild och recept om någon är sugen på att pröva den? :)

Snö, ja tack!!

Hemma idag med men ingen feber idag! Var i stan en snabbis för att handla lite julklappar. Får ju passa på medans folk inte är där! Men jo visst en del folk var det men inte alls mycket. Fick köpt en julklapp till Theo dock en förbannat dyr julklapp men det är ju något han kommer att ha hela sitt liv ♥ Berättar inte vad det är ;) utan det får ni se tills jul! Fick även köpt min klänning eller ja det var en födelsedags present från syrran. Fick även köpt ett par jeans på REA:N men men dom var snygga och dom satt förbannat bra! Inte ofta man hittar jeans inne i stan. Efter att man varit gravid har man ju fått ganska stora höfter... Nu är det inte heller långt kvar tills det är jul! Ååh jag längtar så för det är så otroligt mysigt!! ♥ Får bara hoppas att snön hade tänkt att komma snart så man kan få lite mer julkänsla. Blir tyvärr ingen skolan imon heller pga personliga saker. Så julstjärnan och gardinerna kanske kommer upp imon! Får väl snart börja skriva mina julkort för dom skickar man väl snart?! XD Har inte direkt koll på sånt haha!

Regn idag med...

Idag blev jag hemma från skolan pga att jag blev jätte förkyld inatt och hade jätte ont i halsen har även lite feber med.. Men men blir att plugga körkort och bara ta det lungt, kanske blir att hämta Theo idag med. Han var tydligen med sjuk så då kan vi vara sjuka tillsammans och gosa! Är jag inte allt för dålig imon så ska jag till stan med syrran och på min födelsedags present det blir en klänning från gina så jag måste med, för måste ju pröva den! Igår så blev det en snabbis till gekås och köpte lite julklappar blev till Theos och Olivia som jag köpte till :) Det är ju lättast att köpa till barn för dom har ju inte allt ;) Kommer bli svårt att köpa till mamma o pappa för dom har ju ungefär allt :O Men det ska nog lösa sig. Har redan en julklapp klar till mormor blir samma som förra året en kalender med bilder på Theo fast nya bilder. Min klänning jag ska få! :D

Sanningen svider?

Ja denna helgen skulle bli en av dom bästa på länge men den blev tvärtom. Den sämsta på så jävla länge!! Ute och firade min 18årsdag i Fredag bowling ägde sen sög allt. Blev lämnad kvar med 2 kompisar visst 2 av dom bästa!! Vi hade iaf kul några stunder... Fått en jävla elaka sms hela helgen i stort sätt.. Fått reda på att folk snackar skit om mig och egentligen inte vill vara med mig.. Kul helg längtar redan tills nästa.. Eller inte... Begrava sig hade ju inte varit fel... Idag kommer jaf fan inte vara kontaktbar... Telefonen vill man bra slänga långt åt helvete va fan ska den vara bra för!? Nu vet jag ju vad folk tycker om mig... Straffet har sin mening..... Tänk alla gånger som vänner sagt, Att du, bara du är den bästa dom haft. Tänk alla gånger jag suttit hemma Istället för att hänga med så kallade vänner på fester. Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit. Förbannade skit liv helt ärligt!!

Fruktansvärt trött!

Ååg herre min gud vad jag är trött idag! Hade ungefär kunnat döda någon för att få sova i flera dagar haha! Det är faktiskt jobbigt att gå upp klockan 6.... Ska gosa det sista innan Theo åker till sin pappa... Jobbigt att vara ifrån honom men samtidigt är det ganska bra så jag hinner plugga i lugn och ro! Hinner ju dessutom plugga ännu mer. Dagen började iaf med att jag fick åka buss till skolan.. Blev sjukt nervös en bit innan jag skulle hoppa av... Tänkte att stoppknappen säkert inte skulle funka men idag satt jag lite längre fram än vad jag brukar göra. Men jodå den funkade! Efter skolan så blev det körlektion, trött och efterbliven som jag var då med så skulle jag köra iväg MEN bilen åker inte....? Jo självklart har jag inte lagt i någon växel HAHA!! Dör så fort jag tänker på det hur fan kan man glömma av den xD Är nog för van att den alltid står i växel ;) Snart blir det att plugga massa teori på körkortet och sedan plugga ännu mer ;) Men har nog lite tur ändå för köpte mig en trisslott igår vann 30 kr och sen var den gånger 2! Så jag köpte en ny och tog 30 kr, och där van jag 30 kr igen fast gånger 1 idag.. Men lite tur tycker jag allt man har så nu blir det ännu en ny ;) Vissa stunder tänker man tillbaka och vill ha det som det var förr. Men ibland vill man bara glömma dig för gott även om det är svårt så är det så ibland..

arg och underlig dag...

Jag vill inte att det ska bli morgon! Jag vill inte åka buss in till skolan imon!! Jag hatar seriöst att åka buss!!! Idag när jag skulle åka in till skolan så satte jag mig i mitten av bussen som jag alltid brukar göra. När det är dax att gå av så smitter jag förbi den personen som satt brevid mig. En person satt ända längst fram skulle tydligen av samtidigt som mig med det tänkte jag inte mer på så jag ställde mig vid dörren alltså dörren där bak som man alltid gör när man ska gå av! Han öppnar först dörren fram och jag kollar busschafören i ögonen i speglen och väntar på att han ska öppna dörren där bak. Men han gör aldrig det utan börjar köra :S Då var mannen som satte sig brevid mig helt underbarts snäll och skrek och ropa på han som körde att det är fler som ska av!! Tack du som stoppade bussen det är verkligen kul att det finns såna personer!! :) När jag kom hem från skolan så drog jag Josse och Theo till gekås. Körde inte den stora vägen (153an) utan tog en annan väg. När vi kör in där så ser jag att det står något på åkren intill vägen men tänker inte mer på det. När vi kommer lite närmare så ser jag att det rör sig och tänker va fasiken är det! Jo då visade det sig att det var en häst som hade rymt från hagen! Snälla som vi är så körde vi in på grusvägen som var previs vid åkren och försökte få med hästen in i hagen igen eftersom 153an låg precis vid åkren fast på andra sidan. Hästen vägrade att följa med oss så vi körde löngre in på grusvägen för där låg två hus men ingen var hemma, vi försökte även leta upp en grimma. Visst man kanske inte borde rota hos andra men vad skulle vi göra!? Till slut fick jag nog och ringde 11414 den var en kvinna som svarade så jag fick förklara allt sedan skulle hon skicka mig vidare till Varbergs polisen. Fick vänta i ungefär 5 minuter fortfarande inget svar då ser vi två killar komma gåendes och frågar dom om dom vet vem som äger hästen och det visste dom och den hästen brukar tydligen vara ute på rymmen. Men vi ville inte åka förrens vi sagt till ägaren ändå för tänk om den hade blivit påkörd då hade vi verkligen haft dåligt samvete!! Men vi körde till ägarens hus och knackade på men ingen öppnade! Vi stod kvar en stund men det kom ingen... Så vi åkte faktiskt nu gjorde vi ju iaf så gott vi kunde!! En liten härlig sommarbild på det!

svart vitt....

Sitter i skolan och kollar på någon film om andra världskriget. Det tråkiga är att den är svart vit och håller på i typ 3 timmar om inte mer :s hoppas att tiden går fort idag.. Vid 11.30 har jag dubbel körning på trafikskolan tror det skulle bli stadskörning så får väl se hur detta ska gå haha :)

Förlossningen.

Tänkte att mina nya läsare kanske ville veta hur min förlossning var. Det hela började med att jag vaknade kl 3 på fredags natten den 17 dec av att ja hade ont i magen. Jag försökte att somna om vilket jag inte kunde. Så jag startade datorn för att jag inte kunde sova. På en timme sov jag cirka 5-10 min sen vaknade jag igen av att det gjorde ont. Vid 6 tiden så orkade jag inte ligga kvar i sängen så jag gick upp och då stod mamma där nere för att hon skulle åka till jobbet, hon undrade varför jag var uppe nu och då förklarade jag varför. Mamma tycket att jag skulle ringa in till förlossningen men jag sa att det ska jag inte för jag ska inte ha barn förens i Januari ( men han var beräknad den 26 dec ) men jag ville ha ett januari barn. Men tiden gick och jag försökte att äta och sova men det gick inte, kunde knappt sitta ner innan jag fick gå omkring... Jag låg i sängen tills 11 tiden då min syster kom in och sa att hon skulle iväg hon skulle till Matilda, hon frågade även om jag hade ont än vilket jag hade. Så Emma ringde till mamma och sa som det var och hon tycket att vi skulle åka in till sjukhuset, så ja vi fick bara packa ihop allt lite snabbt och sen åkte vi och hämtade Matilda för Emma var så jäkla nervös! Jag hade ont men jag visar inte min smärta... Så när vi kom till sjukhuset så fick jag ett rum och då lyssnade dom på magen och kände på mig och då visade det sig att jag var öppen 4 cm.. Jag var inne vid ungefär halv 12-12, så vid 1 tiden kom mamma in och då åkte Emma o Matilda. Jag fick inte tag i Simon för han hade jobbat natt då. Men runt halv 2-2 fick jag tag i han och då kom han ungefär vid 3 halv 4. Ungefär runt 2-3 fick jag ett nytt rum "förlossningsrum" och då började nästan allt, dom fick ta sönder min blåsa eftersom att mitt vatten inte hade gott. Jag tyckte inte att sjävla förlossningen gjorde ont det som gjorde ont var la värkarna. Men jag tappade även mycket blod, buddels så mycket som man brukar.. Så jag orkade inte gå på toa efter vilket man måste göra efter 4 timmar... Hoppas att någon orkade läsa det ^^ Bilder bara några minuter efter

Tomten.

Theo har helt plötsligt börjat prata om tomten väldigt mycket ungefär varje dag och varje minut haha ;) Sitter här nu och nästan precis ätit en väldigt god mat, piskpinnar och mos! Riktigt gott var det länge sedan man åt det, självklart var jag snäll och lagade maten :) Pluggar även körkort och det är faktiskt inte kul :( Så jäkla mycket man ska kunna och det åker ju ungefär ut lika fort som det kommer inte haha :( Men men det är bara att ge järnet! Blev iaf ingen skolan idag för Theo har hållt mig vaken ungefär halva natten... Vet inte om han drömt mardrömmar för han har gnällt ganska mycket... Så när klockan närmade sig halv 4 så somnade han äntligen! Och när jag går till skolan så ringer klockan kvart i 6 så ja hade aldrig orkat att ta mig upp... Har även tänkt att Theo ska få sin växarsäng men tänkte måla om den till någon fin färg för just nu är den rosa ;) Den sängen hade även jag när jag var liten :) Någon som vet någon fin färg man skulle kunna ha? Har även köpt lite presenter till Theo för nu är det inte långt kvar till han fyller 2 år! Det blir ett par jeans och tre leksaksbilar sen kommer ju mer men inte allt för mycket för snart kommer ju tomten också ju :)
Theo för snart ett årsen :)

Söndag ...

Jaaha då var det Söndag igen och självklart går denna Söndagen lika sent om alla andra.. Klockan är bara halv 5 och jag och Theo har nästan hunnit göra allt man kan ungefär... Vi har varit ute så han kunde köra elbilen sedan tog vi en liten promenad och åkte rutschkana det tyckte han var jätte skoj, det var ett tag sedan han kunde åka det här hemma eftersom det varit så mycket regn hela tiden...
Innan på morgonen så tittade vi på en julfilm, med hundar och sånt i vet faktiskt inte vad filmen heter ;) Men dom hundarna har gjort andra såna filmer fast inte om jul då.
Nu vet jag inte vad vi ska göra jag har pluggat körkort en stund men Theo är en riktigt retsticka just nu antagligen för att han inte har något att göra... Någon som har tips på vad vi skulle kunna hitta på innan vi går in i väggen? ;)

Kalas idag.

Idag ska vi ha kalas. Får väl se vad man får för det har jag ingen aning om haha ;) Så det blir lite smörgåstårta och sånt där gott då :) Pluggar även körkort hur mycket som helst så hinner inte blogga eller något! Igår satt jag från 9 till 5 tog 1,5 timmas paus då jag hämtade Theo på dagis och sedan stannade vi och fikade hos Moa. Ibland känns det som att jag inte har en ända person som jag kan berätta mina problem för... Vissa känns så jävla ointresserad... Berättar ju mina problem för någon för att jag mår dåligt men när personen ändå inte hjälper mig så mår jag ju bara ännu sämre... Så ibland undrar man vart den personen är som man kan prata med... Inte ska jag behöva söka upp en person när man har sina kompisar??? Du är min ängel! <3

Kalas oda


En goood kopp kaffe!

Sitter här hemma i det tråkiga höst vädret! Hällde precis upp en kopp kaffe det var riktigt gott, kände att jag behövde det i allt pluggande! Hade körlektion idag med. Det gick helt okej förutom att jag råkade få kärringastopp av någon konstig anledning haha! Men trafikläraren blev glad ;) Hon har väl inte haft det på ett tag med sina elever kan jag tro haha. Nu har jag väldigt många körningar och mycket inplanerat! Nu blir det att plugga teori så jag vet inte vad!! Kanske tar en liten paus och kör här hemma en stund sedan kör vi på pluggningen åter igen! Tittade även på film i skolan idag, "pojken i den randiga pyjamasen" Många har säkert sett den innan. Men jag tycker den filmen är väldigt bra förutom att den är otroligt sorglig och hemsk! Håller på att läsa om andra världskriget så då tipsade jag mina lärare om den filmen. Ni som inte har sett den borde absolut titta på denna! Den är ganska seg i början men det är den värld!

18 år!!

Herregud vad tiden går fort ändå! Redan 18 år liksom... Men men det är väl bara att se glad ut ;) Dagen har varit väldigt bra, var första i skolan efter den så skulle jag till trafikskolan och köra. Den gick kanon bra! Tror nog också att läraren verkade nöjd eftersom att jag inte behövde så många körningar så det verkar nog positivt eller ja får väl iaf hoppas på det! ;) Så blir väl mycket med att jobba med Teorin! Får hoppas att körkortet kommer snart! Hade ett mål att jag skulle ta det imon men eftersom jag började ganska sent så gick det inte :( Idag gjorde jag ju tatueringen blev verkligen super nöjd!! Gjorde inte alls ont eller jo på vissa ställen ville jag bara ta bort armen ifrån han! Men det var bara att bita ihop och sedan var smärtan över! :D
Sen kom mamma och hämtade mig så vi åkte och handlade lite gott till ikväll och självklart får jag julmust! :D + knäckglass! :D Tror nog inte att det kan bli bättre faktiskt! :) Sen har jag ju en liten fusk räknare på mobilen och nu är det faktiskt inte alls långt kvar till det är juuuuul!! :D

Gårdagen.

Igår så hjälpte jag Michan och fixade i ordning hennes gamla boende som hon hyrde. Gick bra fort att fixa allt fortare än vad jag trodde faktiskt. Det var ju tråkigt väder med så det gjorde ju inget med en städ dag där. Medans jag var där så var Theo hemme med Emma, men han hade sovit en stor del av tiden. Åkte vid kvart över 11 och var klara vid halv 1 då åkte vi och slängde massa saker och pantade lite burkar och sånt där. Efter det åkte vi till korv med mos och köpte med lite god mat som vi åt hemma hos mig. Senare på kvällen så var jag hemma med Theo för dom andra skulle ut och mamma och pappa var i skåne och hälsade på några kompisar. Men som tur är så kom Caro till mig och Theo senare på kvällen så vi åkte in till stan och köpte lite godis och sedan åkte hem och kollade på en film! "Ett pärson till farsan firar jul" Haha en mycket roligt film så ja har ni inte sett den så borde ni se den!
Idag var vi uppe redan vid halv 9! Ganska skönt för då somnar man tidigt ikväll. Frukosten har nästan precis åkt ner och nu sitter vi och tittar på Theo och eldar i brasan. idag är det fars dag med men har ej köpt något. Får se om man kanske gör en liten tårta eller något sånt. Vi brukar inte direkt fira fars dag kanske med en present sen inget mer. Jag själv tycker nog faktiskt att fars dag och mors dag är lite överskattat vet ej varför men varför finns de då inte något som heter barnens dag?? Ne nu blir det frukost kaffe sedan plugga mer på körkortet! :) Ha en bra fars dag!

Nyss!

Tog precis ut en kladdkaka ur ungen, gott luktar det! Nu ska den bara svalla sedan ska vi smaka på den tillsammans med en klick grädde :) Den människan som valde att ta bort mig från facebook o nummer satta sin fot hos mig innan som jag sa att den inte skulle göra! Varför ska den personen komma hit när den ändå inte vill veta av mig!? Nu känner jag samma om den personen nu vill jag inte veta av den längre! Så bye bye på dig!

Det går bra nu!

Körde igår för första gången i stan, det gick fruktansvärt bra! Visserligen var jag inte riktigt inne i stan och körde. Men körde iaf i några rondeller och fy fasiken vad man blir stressad av alla bil lampor över allt :o blir också förbannad på såna som inte kan blicka ut ur en rondell!! Körde sen för att hämta Theo på dagis, han blev jätte glad och jag lika glad! Han har varit hos Simon i några dagar. Idag stod jag för kvällsmaten det blev köttgryta och pressad potatis med sås! Riktigt gott :) skulle viljat haft gelé till men hade ingen hemma :( Nu är det inte alls långt kvar tills jag fyller år, inte för att det känns som att jag fyller snart tror det är för att det inte har kommit någon snö... Vill ju ha snö nu!:D Det går tyvärr fortfarande inte att få upp bilder... Väldigt tröttsamt! Och tråkigt! :/ Men ja försöker så gott jag kan med det!:)

Lång dag!

Gick upp kvart i 6 idag skulle åka lastbil med min kära vän Michaela :) Körde asfalt, så vi körde mellan 7-5 så det blev en ganska lång dag ;) Men det gör mig inget för det är så underbart att åka med i lastbilen! Önskar själv att jag har ett lastbilskörkort men det kommer väl kanske om man har tur! :D Just nu ligger jag i sängen och typ halvsover och lyssnar på musik trots min huvudvärk men musik är ju fan det bästa som finns det kan verkligen göra ens dag!! Just nu har jag fått en liten ny favorit låt, visst kanske den inte är så bra om man tänker på vad den handlar om men med Magnus Uggla som gör den så är den ju bara sååå bra!! http://www.youtube.com/watch?v=W017ec4f4mM&feature=related Ni borde absolut lyssna på den om ni inte redan gjort den, han gjorde låten på "Så mycket bättre". Imon blir det skolan.. Sedan tar jag med min far på en åktur som han aldrig kommer glömma in till stan för att hämta min prins!! :D

Äntligen är du borta!!

Äntligen är en person borta ur mitt liv! Ibland blir man glad över det men ändå inte men det är ju bara att skita i det nu! :) I fredags var jag ute med några kompisar och festade inte gjort det på över en månad så det var kul att komma ut! :D Hade jätte kul men blev lite sent ^^ Igår va jag med Malin och Lisa på kvällen sedan sov jag hos Malin igen, blev en jätte lugn och mysig lördagskväll :) Idag kollade vi lite film när vi vaknade sedan blev det att jag åkte hem för att vi skulle sätta ljus på Farfars och Marcus grav :) Åkte även in en sväng förbi ÖB så då köpte jag ljuslyktor som hänger på väggen, har även en tavla på Theo mellan ljuslyktorna den är ganska ny den tavlan. Men nu känner jag att den väggen på rummet är bra! :) Tyvärr gick inte bilden att lägga upp.. Blir fruktansvärt trött på när det aldrig går att lägga upp!! Nu är det bara lite små saker som ska fixat sen är nog rummet toppen bra! =) Imorgon är det skola igen efter en veckas lov.. Känner att detta lovet har gott fort :O Kommer bli jäkligt jobbigt att gå upp klockan 6 känner jag men men sånt är livet :(

RSS 2.0